Home Kort nieuws Ramkraak bij Open Studio in Johann Siegerstraat mislukt

Ramkraak bij Open Studio in Johann Siegerstraat mislukt

0

In de vroege ochtend is geprobeerd met een donkerkleurige auto een ramkraak te plegen op een pand aan de Johann Siegerstraat bij bedrijventerrein Overamstel. De roldeur was sterk genoeg en na enkele pogingen reed de auto weer weg. De schade is groot, maar er is niets buitgemaakt.

Volgens de politie poging van de ramkraak gepleegd rond 5.55 uur. Daarbij is met de achterzijde van het donkerkleurige voertuig ingereden op het ruilluik van het pand. Hoewel er veel schade is aan het rolluik en de gevel van het pand, is het de verdachten niet gelukt binnen te komen en hebben zij dan ook geen buit gemaakt. De verdachten zijn vervolgens met de beschadigde auto gevlucht in de richting van de Paul van Vlissingenstraat.

De recherche is een onderzoek gestart en wil daarbij graag spreken met mensen die even voor of na zes uur maandagochtend iets verdachts hebben gezien nabij de Johann Siegerstraat. Dat geldt ook voor bedrijfsmedewerkers of bewoners die wellicht camerabeelden uit de omgeving hebben. Het onderzoeksteam wil je vragen om deze te bekijken en te zien of er mogelijk verdachte personen of de genoemde donkerkleurige auto op waarneembaar is. In dat geval hoort de recherche het graag.

Verder vraagt de politie ook om uit te kijken naar een donkerkleurig voertuig met schade aan de achterzijde. Zie je een dergelijke auto met opvallende of verdachte schade aan de achterzijde? Laat het de politie dan weten. Je kunt de politie bereiken via 0900-8844 of eventueel via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.