Home Overzicht Rauwe Vitrage tuigt af in het Badhuistheater

Rauwe Vitrage tuigt af in het Badhuistheater

0

Rauwe Vitrage is al meerdere keren in het Badhuistheater geweest en de voorstellingen zijn altijd een succes. Rauwe Vitrage speelt Nederlandstalig improvisatie toneel van hoog niveau met een aanstekelijk soort humor.

Een circusfamilie, de jaarlijkse kerstvoorstelling, tien gezinsleden en stress. Steeds minder mensen in de piste en op de tribune. Redden zij het ook dit jaar weer? Lukt het om de kerstgedachte vast te houden, terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn? Hoe gaan zij daarmee om?

Rauwe Vitrage is een improvisatie groep met zowel acteurs als muzikanten. Zij spelen geheel geïmproviseerde voorstellingen over families, drama’s vol schurend ongemak, buitenissige karakters en muzikaal commentaar.

Kerstvoorstelling
Rauwe Vitrage is met haar schurende, humoristische speelstijl, geïnspireerd door het werk van Alex van Warmerdam. Zij zijn vaste speler in het Betty Asfalt theater en op festivals. Speciaal voor het Badhuis spelen zij een kerstvoorstelling, inclusief eten.

Indiaas diner
Een lekkere Indiase maaltijd (vlees en vegetarisch mogelijk) met curry, rijst, salade, naan brood en een bijgerecht van yoghurt. Start maaltijd vanaf 18.00 uur. Koop van te voren de kaartjes, want we maken eten voor het aantal mensen dat zich heeft ingeschreven.

Rauwe Vitrage Tuigt af in het Badhuistheatyer op zaterdag 16 december, aanvang 20.00 uur