Home Sport&Fit Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar Zeeburgia!

Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar Zeeburgia!

0

De voetbalschool van Real Madrid komt naar Zeeburgia en organiseert op het complex van de club een serieuze voetbal-camp van vijf dagen. Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september kunnen jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar deelnemen aan de voetbalweek. Dat is een mooie gelegenheid om onder leiding van top-trainers een bijzondere training te volgen.

Alle trainers van Real Madrid Foundation zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en doorliepen met succes de opleiding van Real Madrid. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen. Het programma is gelijk aan de manier waarop de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding, die haar thuisbasis heeft in Ciuad Deportiva. Daar wordt gewerkt aan de ‘zwakke’ punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken. Je traint als een prof en leert wat het betekent onderdeel te zijn van een team.

Op tien locaties in Nederland
De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan maar liefst zestig landen. Real Madrid gaat in 2017 op tien locaties in Nederland een trainingsweek organiseren. Daarbij is dit jaar het complex van AVV Zeeburgia partner van Real Madrid en behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs. De winsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundacion Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten. Wereldwijd zijn dat er meer dan driehonderd.

Beste spelers naar landelijke finale
De beste spelers van de tien voetbal-camps worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen trainers van Real Madrid de spelers en de beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor rekening van de Foundation Real Madrid.

Succesvolle wereldclub
Real Madrid is niet zomaar een club. De Spaanse recordkampioen en momentele winnaar van de UEFA Champions League, werd door de FIFA onderscheiden als ‘Beste voetbalclub van de 20e eeuw’. Eén reden hiervoor zijn de unieke successen van de Spaanse wereldclub: zestien internationale titels (waarvan elf keer winnaar van de Champions League en vier wereldbekers) en meer dan vijftig nationale titels.

De beste voetballers
Traditioneel sterk is het spelerskader met een selectie uit de beste voetballers ter wereld: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Toni Kroos zijn slechts drie van de vele wereldsterren die het citaat ‘De besten naar Madrid’ op een indrukwekkende manier bevestigen. De jeugdafdeling neemt bij Real Madrid een heel bijzondere plaats in. Niet alleen Raúl, Jesé en Iker Casillas is het gelukt om van ‘Ja fabrica’ tot aan de absolute wereldtop op te klimmen. Momenteel stammen acht spelers uit het professionele voetbalkader uit de ‘Castilla’ en meer dan honderd andere pupillen van de jeugdacademie hebben inmiddels een contract bij professionele verenigingen in heel Europa.

Vijf dagen training
Deelname € 229,- voor dit complete programma van vijf dagen. Ze beginnen om 9.00 uur en eindigen iedere dag om 15.00 uur. De trainingsweek is op het complex van AVV Zeeburgia aan de Kruislaan van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september 2017. De hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor de camps een shirt ontworpen, alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas, en een Adidas bal.

Voor alle informatie en aanmelden ga je naar de officiële site www.frmclinics.nl