Home Overzicht Real Sranang vraagt KNVB eerste elftal uit competitie te halen

Real Sranang vraagt KNVB eerste elftal uit competitie te halen

0

Het bestuur van voetbalvereniging Real Sranang heeft hard ingegrepen na ‘structureel wangedrag’ door voetbalbond KNVB te vragen het eerste elftal uit de competitie te halen. Volgens de clubleiding wordt er al een tijd niet meer getraind en is het niet meer mogelijk een representatief elftal op te stellen.

Zondag bleek dat het elftal niet kwam opdagen voor een wedstrijd bij De Meer. Pas anderhalf uur voor aanvang van het duel kreeg De Meer te horen dat Real Sranang niet zou komen.

Bestuurslid Glenn Rudge spreekt tegenover HetAmsterdamscheVoetbal.nl van ‘structureel wangedrag’. Volgens bestuurslid Glenn Rudge is dit besluit genomen vanwege ‘structureel wangedrag’. De wedstrijd van vorige week tegen Zwanenburg, waarin twee spelers rood kregen en Real Sranang  het duel zelfs niet afmaakte, was de druppel die de emmer deed overlopen.

Het bestuur van Real Sranang  is het zat geworden. Er wordt niet meer getraind, spelers komen niet meer, er is onderlinge ruzie en geen klik meer tussen spelers en trainer. Eerder dit seizoen moest de club ook al de Zaterdag 1 uit de competitie halen.