Home Overzicht Recherche zoekt voortvluchtige verdachten overval Plantage Muidergracht

Recherche zoekt voortvluchtige verdachten overval Plantage Muidergracht

0

De recherche doet nog altijd onderzoek naar een gewelddadige overval op een koerier op de vroege ochtend van donderdag 17 januari aan de Plantage Muidergracht, ter hoogte van de Plantage Lepellaan. Meerdere verdachten zijn nog voortvluchtig.

De politie krijgt rond 06.00 uur een melding dat een koerier is overvallen door meerdere mannen. Bij de overval is geschoten, waarbij het been van de koerier geschampt is. Ook is hij op zijn hoofd geslagen.

De verdachten slaan na de overval op de vlucht, maar politieagenten weten twee van hen vrij snel te vinden. Na een achtervolging – waarbij agenten enkele waarschuwingsschoten lossen – worden twee verdachten van 18 en 22 jaar aangehouden. Zij zitten op dit moment nog vast.

Met de aanhouding van de twee verdachten is het rechercheonderzoek nog niet afgerond. Er wordt namelijk nog gezocht naar de andere verdachten. De rechercheurs willen daarom graag in contact komen met mensen die mogelijk getuige zijn geweest van de overval of van de vlucht van de verdachten.

Je kunt informatie doorgeven aan de recherche via 0900 8844. Anoniem melden kan via 0800 7000.