Home Dwars nieuws Rode Loper op School zoekt herinnering

Rode Loper op School zoekt herinnering

0
Kinderen kozen in 2002 in de Pretoriusstraat, de CBK schilderijen uit voor etalages.

Heb je een leuke of bijzondere herinnering aan De Rode Loper op School? Wij verzamelen herinneringen voor ons jubileum. In 2020 bestaat Stichting Kunsteducatie De Rode Loper op School 20 jaar. Dat gaan we vieren. Met heel veel kinderen en ouders, met scholen, met de buurt. Dat doen we met de eerste Amsterdamse KinderKunstBiënnale.

In de Oba Oosterdok is dan een grote, spetterende overzichtsexpositie met kunst van kinderen. Ons 20-jarig bestaan is een mooie aanleiding om, buiten de muren van de school, te laten zien wat er gebeurt als kinderen samen
met kunstenaars bezig zijn. De KinderKunstBiënnale toont veel soorten kunst rondom kinderen in de stad, natuur, mode, identiteit en hoe ze herdenken en vieren. Allemaal creaties van jonge makers met verschillende culturele achtergronden.

Oproep aan Oosterlingen
Wie heeft nog meer herinneringen aan een bijzonder kunstproject op school? Staat er bij je thuis nog een werk? Weet je nog een verhaal van toen? Herinner je je nog het Straatmuseum in de Pretoriusstraat of de boten in park Frankendael?

Stuur ons een foto. Schrijf ons jouw verhaal. Je krijgt een leuke verrassing en we nemen het mee in de voorbereidingen van de biënnale, 20 jaar kunst & cultuureducatie in Oost! Dankjewel !

Olga, Wendeline en Machtelt van De Rode Loper op School info@derodeloperopschool.nl

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here