Home Overzicht Roxeanne Hazes, Merol, Ploegendienst, Karel, Stippenlift en meer op SoccerRocker

Roxeanne Hazes, Merol, Ploegendienst, Karel, Stippenlift en meer op SoccerRocker

0
Karel, een van de acts op SoccerRocker.

Overdag een voetbaltoernooi en aansluitend een muziekfestival waar veel te ontdekken valt, dat is SoccerRocker. Zaterdag 15 juni vindt de negende editie plaats van dit sportieve festival op Sportpark Drieburg. De inschrijving is gestart.

SoccerRocker breidt dit jaar uit naar drie podia waarop twintig acts te zien zullen zijn, waaronder headliners Roxeanne Hazes (Dochter Dre), Merol (bekend van ‘Lekker met de Meiden’) en het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest (bekend van Thijs Boontjes). De presentatie is in handen van actrice en theatermaakster Stephanie Louwrier, en scheidsrechter Roelof Luinge fluit zowel de dames- als herenfinale van het toernooi.

Vóór het Rocken draait het om Soccer!

Veelbelovende acts
SoccerRocker heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een festival met een neusje voor veelbelovende acts. De (bijna) complete line-up ziet er als volgt uit: Roxeanne Hazes, Merol, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Ploegendienst, Karel, Stippenlift, Betonkust, Waltzburg, Les Robots, YĪN YĪN, Howrah, Anemone, Abdomen en BoterBoter.

Voetbal met muziek
Het live programma begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer middernacht. Rondom de wedstrijden zorgen DJ’s St. Paul, Duke John en Miss D’Issi voor de muzikale omlijsting waarna er in de kleine uurtjes nog kan worden afgedanst in de voetbalkantine van de voetbalclub DVVA.

Meevoetballen?
Vóór het Rocken draait het om Soccer! Het voetbaltoernooi heeft ruimte voor 60 herenteams en 50 damesteams. De inschrijving is gestart. Een team bestaat uit maximaal 10 personen en je mag steeds maximaal 5 mensen per team per wedstrijd tegelijkertijd binnen de lijnen hebben. Inschrijven kan via www.soccerrocker.nl.

SoccerRocker is een muziekfestival ontstaan vanuit een jaarlijks voetbaltoernooi georganiseerd bij de Amsterdamse voetbalvereniging DVVA. En gevoetbald wordt er nog steeds, maar als de ballen zijn opgeruimd begint de uitgebreide muzikale derde helft.

Festivaltickets voor de hele dag of alleen de avond zijn in de voorverkoop voor 15 euro te verkrijgen via www.soccerrocker.nl.