Home Overzicht Salto moet blijven

Salto moet blijven

1

Ik ontving een tot droefenis stemmende mail. Een wanhoopskreet van de omroep waarvoor ik sinds 1985 duizenden uren televisie en radio heb gemaakt en die nu dreigt opgeheven te worden als onderdeel van een duister politiekcomplot waarvan de vrijheid van meningsuiting het willoos slachtoffer is. En ik in het voetspoor daarvan.

Wat moet ik met de rest van mijn armzalige leven? Wat moeten mijn fans? Er is binnenkort een manifestatie met gratis drank en hapjes waar ik niet heen kan vanwege diverse praktische, medische en inhoudelijke redenen. Dat heeft een voordeel: Ik hoef ik mijn vijanden niet onder ogen te komen. Misschien willen anderen in mijn plaats aan dit festijn deelnemen

Dit stond in de uitnodiging: Zoals iedereen weet zijn het spannende tijden voor de lokale media in Amsterdam. Nu moet de politiek beslissen over de vergunning voor de Publieke Omroep. Daarom organiseren wij samen met Pakhuis de Zwijger een bijeenkomst voor alle programmamakers, betrokkenen en belangstellenden. Iedereen is welkom! Ook mensen van buiten SALTO die ons een warm hart toedragen. Binnenkort zal het programma ook op www.dezwijger.nl)worden gepubliceerd. De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 7 mei om 16.00 uur in de grote zaal (op de 2e etage) van Pakhuis de Zwijger. We eindigen met een hapje en een drankje!

1 REACTIE