Home Overzicht Slachtoffer overval in Oosterpark aan verwondingen overleden

Slachtoffer overval in Oosterpark aan verwondingen overleden

0

De man die vrijdagavond in het Oosterpark werd beroofd en meerdere malen is gestoken overleed ’s nachts in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De recherche heeft veel moeite gedaan om zijn identiteit te achterhalen. Dit is tot nu toe nog niet gelukt. In verband met het onderzoek naar de steekpartij was het hele park park zaterdag afgesloten. In de middag werd het park weer vrijgegeven

Rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing hebben kunnen achterhalen dat het slachtoffer in een winkel in de omgeving van de Kalverstraat een aankoop heeft gedaan. Het slachtoffer staat op de videobeelden van bewakingscamera’s. Op deze foto’s heeft het slachtoffer een bril op die hij in het Oosterpark niet droeg. Rechercheurs houden er rekening mee dat bij de straatroof vier verdachten betrokken kunnen zijn.

Grootschalig onderzoek
Het Oosterpark is vrijdagnacht en een gedeelte van de zaterdag afgesloten geweest voor onderzoek. Ruim vijftien politiemensen hebben ruim drie uur, op linie, het gehele park op sporen en voorwerpen doorzocht. Het onderzoek is in handen van een Team Grootschalige Opsporing. De rechercheurs gaan op dit moment uit van een uit de hand gelopen beroving waarbij gestoken is. Op het stoffelijk overschot zal autopsie verricht worden om de feitelijke doodsoorzaak vast te stellen.

Mensen die informatie hebben over dit ernstige incident worden dringend verzocht contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Als u liever rechtstreeks iemand van Roze in Blauw aan de lijn wil hebben bel dan 08 8169 1234.