Home Overzicht SoccerRocker: ’s Middags voetbaltoernooi en ’s avonds compleet muziekfestival

SoccerRocker: ’s Middags voetbaltoernooi en ’s avonds compleet muziekfestival

0

Het eindigt met een volwaardig muziekfestival maar begin als een voetbaltoernooi. Dat is SoccerRocker. Op zaterdag 2 juni vindt alweer de achtste editie plaats op Sportpark Drieburg. Aan de derde helft is dit jaar meer aandacht dan ooit besteed met voor het eerst twee buitenpodia en een uitgebreide food en beer-lineup.

SoccerRocker ontwikkelde zich door de jaren heen tot een fijnschalig showcase festival met een neus voor veelbelovende topacts. Dit jaar zijn er tien: Tusky, Komodo, The Mauskovic Dance Band, Fungo Bat, The Hazzah, Los Paja Brava, Fata Boom, Mamihlapinatapai, Mooon en Equal Idiots uit België. Als er geen live muziek is, zorgen de DJ’s St. Paul, The Volcano Boys en Kiss All Hipsters er voor dat er gedanst kan worden. De live muziek start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Daarna kan er nog tot in de late uurtjes worden gedanst in de nachtclubkantine.

Tusky, Komodo, The Mauskovic Dance Band, Fungo Bat, The Hazzah, Los Paja Brava, Fata Boom, Mamihlapinatapai, Mooon en Equal Idiots

Food & Beers
Het draait niet alleen om muziek en voetbal tijdens SoccerRocker. Meerdere foodtrucks zorgen voor divers en lekker eten, waarbij ook een ouderwets patatje met natuurlijk niet ontbreekt. Je kunt er ook (speciaal) biertjes van onder andere brouwerij De Prael  krijgen in de enige echte SoccerRocker SpeciaalBierBar.

Meevoetballen?
Vóór het Rocken draait het om Soccer! Het voetbaltoernooi heeft ruimte voor 48 herenteams en 48 damesteams. Een team bestaat uit maximaal 10 personen en je mag steeds maximaal 5 mensen per team per wedstrijd tegelijkertijd binnen de lijnen hebben.

Ook deze editie van SoccerRocker vindt weer plaats op het terrein van voetbalclub DVVA op Sportpark Drieburg in. De toegang vóór 17.00 uur is gratis, hierna bedraagt deze €12.50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar en stadpashouders van de gemeente Amsterdam mogen gratis naar binnen. Het festival biedt ruimte aan 2.000 bezoekers.

Check www.soccerrocker.nl