Home Overzicht Sponsorloop Edwin Evers brengt 185.356 euro op voor Spieren voor Spieren

Sponsorloop Edwin Evers brengt 185.356 euro op voor Spieren voor Spieren

0

Radio 538-dj Edwin Evers en zijn team renden samen met bijna 2.000 luisteraars en vrienden van de ochtendshow een fun run van 5.38 kilometer voor Spieren voor Spieren op het Science Park.

Onder anderen Ronald de Boer, Dries Roelvink, Gerard Ekdom, Giel Beelen, Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en 538-dj’s trokken hun hardloopschoenen uit de kast om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens de recreatieve sponsorloop.

Deelnemers doneerden € 15,- voor een startbewijs en lieten zich sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen, dit jaar voor Spieren voor Spieren. In totaal is er door de renners, luisteraars en bedrijven een bedrag van € 185.356,- opgehaald. De totaalopbrengst van de ‘Evers Staat Op Run’ gaat volledig naar Spieren voor Spieren, waarmee een ‘Inspanningslab’ in het Kindercentrum van het UMC Utrecht wordt gerealiseerd.

538-dj Edwin Evers: ‘Dankzij alle mensen die op deze zonnige dag hebben deelgenomen aan de Evers Staat Op Run hebben we een waanzinnig bedrag opgehaald voor Spieren voor Spieren. Iedereen ontzettend bedankt!’