Home Overzicht Sponsorloop van Edwin Evers op Science Park voor Spieren voor Spieren

Sponsorloop van Edwin Evers op Science Park voor Spieren voor Spieren

0

Na het succes van vorig jaar gaat Edwin Evers van radio 538 weer hardlopen op het Science Park. De opbrengst van de sponsorloop is dit jaar bestemd voor Spieren voor Spieren.

Met ‘Evers Staat Op Run’ staat op zondag 1 juli het Science Park helemaal in het teken van fun. Geen slopende afstanden, maar een relaxte route van 5,38 kilometer of 2 x 5,38 kilometer. Met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel! Na de run is er een borrel met BBQ.

Schrijf je in voor de Evers Staat Op Run en ren samen met het team van het radioprogramma Evers Staat Op, je vrienden, team, collega’s of klas voor het goede doel.Bij het inschrijven doneer je 15 euro. Via je persoonlijke sponsorpagina kun je je laten sponsoren om nog meer geld op te halen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

Vorig jaar werd met de eerste editie van de Evers Staat Op Run bijna 130.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Check Evers staat op run