Home Overzicht Stadsdeel Oost bedankt vrijwilligers straks weer met een feestje

Stadsdeel Oost bedankt vrijwilligers straks weer met een feestje

1

Ambtenaren van stadsdeel Oost staan op 7 december weer klaar om vrijwilligers uit Oost een feestelijke middag te bezorgen. Daarmee laat het stadsdeel haar waardering blijken voor de mensen die als vrijwilliger in Oost actief zijn. Tijdens het feest in Stayokay wordt een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet zij krijgen een ereteken voor hun uitzonderlijke inzet.

Opgeven voor deze feestelijke middag is noodzakelijk. Dit kan tot 25 november. De voorwaarde is dat je in Oost vrijwilligerswerk verricht. In verband met de veiligheid is er plek voor 400 vrijwilligers. De eerste 400 vrijwilligers die zich via de website opgeven worden per e-mail uitgenodigd en ontvangen een entreebewijs.

Alle organisaties in stadsdeel Oost mogen hun meest gewaardeerde vrijwilliger voordragen voor een ereteken. Denk bijvoorbeeld ook aan jongeren die vrijwilligerswerk doen voor de buurt. Op het vrijwilligersfeest worden de verkozen vrijwilligers in het zonnetje gezet. Per organisatie kan er dit jaar maximaal een vrijwilliger worden beloond met een ereteken. Vrijwilligers die eerder een ereteken ontvingen, kunnen niet nogmaals worden voorgedragen. De deadline voor het voordragen is tot 16 november. Uit alle opgaven zal het dagelijks bestuur een keuze maken.

Het feest wordt gevierd in Stayokay aan het Timorplein 21 in de Indische Buurt en duurt van 16.30 tot 20.00 uur.

Aanmelden voor het vrijwilligersfeest
Opgaveformulier ereteken

1 REACTIE