Home Eten&Drinken Steeds meer tropische feestjes in het Oosterpark

Steeds meer tropische feestjes in het Oosterpark

0

Keti Koti, Roots Open Air, Umami en nu Tropisch Oost, opnieuw is er een feestje in een tropische sfeer in het Oosterpark: Tropisch Oost. Hotel Arena, Generator Hostel, De Tropen en het KIT gooien op 8 september hun deuren open met speciale programmering en andere activiteiten.

Kleine en grote feestjes en allemaal met een tropisch thema. We kenden al Keti Koti de herdenking van het afschaffen van de slavernij met daaraan gekoppeld een prachtig festival. Roots Open Air, de afsluiting van het grote festival met muziek uit vele windstreken op verschillende plaatsen in de stad. Ze hebben in iedere geval een ding gemeen: ze zijn gratis. Geen ticket kopen en het park blijft toegankelijk voor iedereen.

Asian foodtruck festival
Gratis toegankelijk zijn ook de twee nieuwe festivals in het park, Umami en Tropisch Oost. Dit jaar hebben we al twee keer kunnen genieten van Asian foodtruck festival Umami in de binnentuin van het KIT, bij restaurant De Tropen. Op 22 en 23 september kun je opnieuw je zintuigen laten prikkelen door de geuren en kleuren, het heerlijke streetfood, de drankjes, cultuur, muziek, spel, expo en veel gezelligheid.

Tropisch Oost in het park
Helemaal nieuw is Tropisch Oost op 8 september met een markt, waar je te gekke spullen kunt vinden uit alle hoeken van de wereld. Er is genoeg ruimte om lekker te dansen, spelen, hangen in één van de vele tropical hangouts en dan weer heel veel lekker eten en drinken! Je kunt ook meedoen aan verschillende dansworkshops, zoals salsa, samba, Afrikaanse dans en capoeira. Ook is er natuurlijk aan de kinderen gedacht. Zij kunnen los gaan in het tropische zwembad, knutselen in de knutselhoek en zich laten schminken.

Tropisch Oost op 8 september van 12.00 tot 20.00 uur
Umami op 22 en 23 september van 12.00 tot 22.30 uur
beide in het Oosterpark.

 

Vorig artikelRob Zwetsloot in gesprek met Judith Sargentini over vluchtelingenproblematiek
Volgend artikelHeroïne gevonden in woning aan de Pieter Nieuwlandstraat