Home Kort nieuws Subsidie beschikbaar voor kunst en cultuur in stadsdeel Oost

Subsidie beschikbaar voor kunst en cultuur in stadsdeel Oost

0

Het is weer mogelijk subsidie aan te vragen voor kunst en cultuur in Stadsdeel Oost. Voor kunstprojecten of culturele festivals die tussen 1 januari en 1 juli plaatsvinden, kunnen particulieren en kunst- en cultuurinstellingen tot 30 september een beroep doen op de subsidiepot. De cultuurcommissie beoordeelt de aanvragen onder andere op artistieke en zakelijke kwaliteit.

Het maximumbedrag dat je kunt aanvragen voor kunst- en cultuurprojecten is € 5.000. Voor culturele festivals geldt een maximumbedrag van € 10.000. Culturele instellingen in stadsdeel kunnen een subsidie aanvragen voor hun programmering van 2022. Het maximumbedrag dat je kunt aanvragen is € 15.000.

Heb je een idee voor een culturele activiteit in Oost, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Zoek je een locatie voor een expositie of een voorstelling in Oost? Wil je meer weten over mogelijkheden voor subsidie of vergunningseisen? Vanaf 20 augustus ben je welkom op het inloopspreekuur Kunst en Cultuur van stadsdeel Oost: elke vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur in Framer Framed, Oranje Vrijstaatkade 71.