Home Sport&Fit tadion de Meer kleurt oranje met hockey interlands

tadion de Meer kleurt oranje met hockey interlands

0

Op weg naar de Olympische Spelen in Rio speelt Wereldkampioen, het Nederlands Dameselftal, op 31 mei en 2 juni een hockey interland tegen Groot-Brittannië. De wedstrijden worden gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van HC AthenA op sportpark Middenmeer Voorland. Voorafgaand aan en na de wedstrijden organiseert AthenA een aanvullend programma.

‘Een prachtige kans voor een relatief jonge hockeyclub als AthenA om twee interlands te organiseren voor de KNHB’, zegt Luc Spin, voorzitter van HC AthenA. ‘De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij gaan voor een evenement in Athena-stijl en alle bezoekers kunnen rekenen op een prachtig sportief feest. Wij kijken ernaar uit!’

Op dinsdag 31 mei gaat het evenementen terrein gaat open om 16.00 uur en er zijn diverse Kids activiteiten om vast in de Oranje stemming te komen. Uiteraard is er tijd en ruimte voor een hapje en drankje. Rond 18.00 uur start de warming-up in het stadion. De meiden op het veld, natuurlijk de volksliederen en om 19.00 uur start de wedstrijd. We spelen 4 x 15 minuten. Ook op donderdag 2 juni wordt het een sportief feest. Na de volksliederen start om 19.30 uur de wedstrijd met 4 x 15 minuten speeltijd. Na de wedstrijd zijn de barren open en zal de DJ zijn geluid laten horen.

Informatie over de kaartverkoop op www.hcathena.nl/superserie is hier meer informatie over te vinden. Kaarten zijn 10,- per persoon voor dinsdag 31 mei of donderdag 2 juni. Op dinsdag is er een aantal Kidstickets beschikbaar voor 7,50 (t/m 12 jaar).