Home Overzicht The Doors Alive neemt je mee naar de flower power tijd

The Doors Alive neemt je mee naar de flower power tijd

0

The Doors Alive is de nummer 1 tributeband van The Doors. De sound, look en magie van The Doors wordt zonder moeite neergezet. De Britse band neemt je mee terug naar de flower power tijd waardoor je je bij een echt Doors-concert waant. Op 12 mei staan ze in Q-Factory.

Zanger Mike lijkt in zijn voorkomen, houding en stem als twee druppels water op de Jim Morrison uit de late jaren ’60. De toetsenist bootst het geluid van Ray Manzarek perfect na. Om de herkenbare sixties-sound te creëren gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. Natuurlijk komen alle grote hits voorbij, zoals ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’ en ‘Riders On The Storm’. Er komt niks dichter in de buurt van het origineel dan de beleving van The Doors Alive!

oost-online verloot 2 x twee tickets voor het optreden van The Doors Alive. Wil je een kans maken? Stuur voor 5 mei een mailtje met daarin ‘The Doos Alive’, je naar en telefoon-nummer naar [email protected]

‘The Doos alive is the best tribute band that I’ve seen. Sometimes they sound more like the Doors than tehe Doors’Dat zegt Doug Cameron die in de jaren zestig assitent roadmager van de groep was.

Zaterdag 12 mei staat ook LaBomba op het podium. Dit bluesrock powertrio, dat bestaat uit bassist Dave Bordeaux, drummer Peter Nelissen en gitarist Maroen Franse zijn ervaren rotten in het Nederlandse rock, blues en roots circuit. Als LaBomba maken ze ongepolijste muziek, hier en daar ruw tot op het bot en alle drie nemen ze de lead vocals voor hun rekening. Een aanrader voor liefhebbers van Triggerfinger, Cream en mister Jimi Hendrix.

The Doors Alive, 12 mei om 21.00 uur in Q-Factory. Tickets € 30,50.