Home Overzicht Theater en muziek in klein formaat in TapasTheater

Theater en muziek in klein formaat in TapasTheater

0

Misschien ken je de Parade, het vrolijke theater-, muziek-, drink- en eetfeest in het Martin Luther Kingpark. Met een keur aan kleine theaters, mini-voorstellingen en gezellige terrassen. In het TapasTheater vind je ook zoiets. Maar dan op veel kleinere schaal.

In het TapasTheater zijn er drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien in kleine theaterzaaltjes in de kelder. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken. Voor 7 euro kun je een voorstelling bijwonen. Op de begane grond kun je voor, tussen of na de voorstellingen bijkletsen, borrelen en lekker eten.

Lekker meid, je pruikentijd | Zahra Lfil en Charlene Sancho | 4 t/m 26 mei
’Humoristische toneeldialoog, Fear of Missing Out
Lekker meid, je pruikentijd! is een humoristische kijk in de wereld van Fontessa en Laetitia. Twee vrouwen van stand geboren in de 18e eeuw die heel veel willen, maar het lastig vinden zich ergens toe te zetten. Zahra Lfil en Charlene Sancho gaan in deze zelfgeschreven en humoristische toneeldialoog op zoek naar de alom bekende Fear of missing out.

Ratel | Teun Beurskens | 16 t/m 26 mei
’ Theatrale popliedjes, Singer songwriter, Nederlandstalig
Teun zingt popliedjes gecomponeerd voor theater: best of both worlds, als je het ons vraagt. Zijn liedjes gaan over waarin hij te kort is geschoten, maar ook over waar hij kansen ziet die anderen meestal niet zien. Op onconventionele wijze slaat hij een brug tussen theater en popmuziek en ontvlucht daarmee de bestaande hokjes. Een aanstormend talent om in de gaten te houden.

Daarom Nu | Ellen Martje | 16 t/m 26 mei
’Ontroering met een glimlach, Tekst, Beweging & Muziek
In Daarom Nu zien we het gevecht van een jonge moeder met de wereld om haar heen, met het moederschap én met zichzelf. De wil om naast moeder ook ambities waar te maken, om voor zichzelf te kiezen. Iets wat een kind intuïtief doet, zonder nadenken. Zonder angst. Zonder twijfel. Het heeft de drang om net zo lang door te gaan tot het lukt. Niet later. Niet op een geschikt moment. Nee.. Nu!

Tussen 19.00 en 21.30 uur start ongeveer elke 15 minuten een voorstelling:  Bij TapasTheater stel jij zelf jouw ideale avond samen. Op zondag is het TapasTheater ’s middags geopend.