Home Kunst Theater Oostblok heeft nu een eetlokaal

Theater Oostblok heeft nu een eetlokaal

1

Theater en eetlokaal Oostblok is het theaterseizoen gestart met een feestelijke opening. De afgelopen maanden is het theater verbouwd en opgeknapt en de foyer gemetamorfoseerd tot een fris eetlokaal voor food en creativiteit.

Theater Oostblok is nu dagelijks geopend voor koffie, lunch of een borrel en en diner voor voorstellingen. Zo gaat ‘Theater en eetlokaal’ een nieuw avontuur aan als ontmoetingsplek en cultureel podium in Oost.

Flamingcowcheesychicken
Deze slogan vormt de basis van de eerste menukaart. De koks laten zich hierbij leiden door creatieve invullingen van gasten en theatermakers – waarbij verschillende passies de ruimte krijgen. Het eetlokaal wordt een plek in de buurt voor food, creativiteit en expressie. Denk bijvoorbeeld aan een gastkok die geïnspireerd door een theaterstuk eten komt bereiden, kunstenaars die hun werk exposeren en muzikale optredens. Deze zomer is het eetlokaal al op zondagmiddag geopend met een tipje van de menukaart in combinatie met muziekconcerten.

Vanaf september Theater Oostblok met een nieuwe look het theaterseizoen in. Deze is gestart met de performance World Problems van Artist in Residence Emma Hall, het Fringe Festival en jeugdvoorstellingen als onderdeel van het Nederlands Theater Festival Jong. Aan de muren is er een expositie van kunstenaar Ishan Mohiddin te bewonderen.