Home Overzicht TV 1018

TV 1018

0

Ik zat gelukzalig te genieten van de voorjaarszon op het Kadijksplein en wilde net een boek gaan lezen over de problemen van de moderne huisvrouw met een gezin bestaande uit een immer wegens belangrijke vergaderingen afwezige man en drie strontvervelende nietsnutten van pubers toen er met gierende remmen een scooter vlak voor mijn neus stopte met daarop een van de vele artiesten die in deze buurt hun domicilie hebben.

Gelijk barstte deze veelzijdige artistieke duizendpoot los in een gloedvol betoog over een fantastisch nieuw plan dat in zijn immer door geniale ingevingen geplaagde  brein was ontstaan om een televisieprogramma tot stand te brengen in een locatie om de hoek over de Kadijken waarin een paar van de illustere bewoners van dit mooie en rustieke stukje  postcodegebied 1018 een hoofdrol zouden spelen met hun  talenten op het gebied van zang, dans, acteren en onvervalste Amsterdamse humor en dat mijn bijdrage als man met een schat aan tv-ervaring hierbij onmisbaar was sprak vanzelf.

Het was een inspirerend verhaal dat mij bijzonder aansprak en visioenen opriep van een groot succes en talrijke loftuitingen die mijn deel zullen worden als de onmisbare spil in dit project omdat ik als een van de weinigen bijzonder goed op de hoogte ben van het talrijke talent dat op de Kadijken huist en ik tegelijkertijd een kans zag om mijn zieltogende carrière in de media, die binnenkort een nieuwe klap gaat krijgen door de opheffing van Salto tv, te reanimeren.

Er rest nog slechts een klein probleempje, namelijk de klassieke vraag wie dit alles gaat betalen, maar daarvoor rekenen we op ruimhartige subsidies en bijdragen van geïnteresseerde tv-zenders.

En anders gaan we gewone huis aan huis collecteren. Het is kortom kat in het bakkie. Zodra we beginnen met uitzenden laten we het U weten, uiteraard via dit medium.

Dat wordt genieten.