Home Overzicht Twee gratis tickets en meet-and-greet Gruppo Sportivo in Q-Factory

Twee gratis tickets en meet-and-greet Gruppo Sportivo in Q-Factory

0

Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo treedt weer op! Op donderdag 22 november staan ze in Q-Factory. Je kunt kans maken op gratis tickets en meet-and-greets. Stuur uiterlijk 20 november een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin ‘Gruppo Sportivo’, je naam en telefoonnummer.

Gruppo Sportivo is een Haagse popband, opgericht in 1976. De band had veel succes met de albums 10 Mistakes en Back to ’78. Klassiekers als ‘Beep Beep Love’, ‘Hey Girl’, ‘Disco Really Made It’ en ‘Tokyo’ zijn nog steeds veel te horen op de radio.

Na vier jaren een studio-only band geweest te zijn, was een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde club- en festivaltour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. ‘GREAT’ is na ‘Topless 16’ (2004) het officiële twaalfde album van Gruppo worden. Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes ontbreken zeker niet. De band brengt met veel plezier het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore.

We verloten 2×2 tickets en meet-and-greets.