Home Nieuw Twee Open Coffees gaan samen

Twee Open Coffees gaan samen

0

De afgelopen jaren was er iedere eerste donderdag van de maand een bijeenkomst van Open Coffee OHG voor ondernemers uit het Oostelijk Havengebied en daar buiten bij boekhandel van Pampus op de KNSM-laan. In overleg met boekhandelaar en gastheer Carel van Pampus en de organisatoren van Open Coffee OHG is besloten dat de twee koffie-ochtenden voortaan samen ‘gevierd’ gaan worden, en wel op elke derde dinsdag van de maand in De Oude Melkfabriek van Sportsworld.

De organisatoren van Open Coffee OHG, dat zijn Virna Ten Jet Foei en Dave Mansoor, gaan nu samen met Marjanne Hendriks, Jitske Naberman en Stan Polman de kar trekken. De bijeenkomst wordt voortgezet als Open Coffee Oost en is nu nog nadrukkelijker voor freelancers, ZZP’ers en andere ondernemers uit heel Oost. De LinkedIn groep van Open Coffee OHG blijft bestaan. Virna Ten Jet Foei en Dave Mansoor zullen langs dat kanaal de ruim 700 leden van de LinkedIn-groep Open Coffee OHG informeren over de activiteiten. Ook de groep van

Pitches, netwerken, bijpraten en lekkere koffie
Daarna kun je een-op-een met de pitchers doorpraten en netwerken en bijpraten met mede-ondernemers bij een lekker kopje koffie. Na afloop kun je uiteraard in de prachtige Oude Melkfabriek blijven om te werken (er is gratis wifi, er zijn stopcontacten voor je laptop) of om nog even na te praten. En misschien voor inspanning en ontspanning bij Sportsworld.

Ideeën, pitchen, mee-organiseren?
Iedere Open Coffee krijgen twee ondernemers de gelegenheid zichzelf en hun bedrijf te presenteren. Of heb je een onderwerp waar je aandacht voor wilt vragen? Wil je pitchen, jezelf en je bedrijf presenteren? Ook ideeën die de Open Coffee nog weer wat leuker of interessanter kunnen maken zijn welkom.

De organisatoren van de Open Coffee OHG, Virna Ten Jet Foei en Dave Mansoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here