Home Rob Zwetsloot Verklaring van de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B.

Verklaring van de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B.

0

Verklaring van de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B., over deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen.

Er is een schreeuwende behoefte aan de vernieuwende inzichten en het verfrissend geluid van de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B. en een antwoord op de alom om zich heen grijpende verloedering, zedenverwildering en verval van politie, rechterlijke macht, de overheidsinstanties, de zorg en het openbaar bestuur. En dan zijn er ernstige problemen met de geloofwaardigheid van de media, die zich alleen nog maar lenen voor propaganda en nepnieuws.

Donald J. Trump, the Donald, is dankzij die media de kersverse president van de Verenigde Staten geworden door nepnieuws, een eigen tv programma, sensatieberichten, schandalen en figureren in roddelrubrieken. En in alle media is hij vanaf het begin neergezet als een kansloze clown, die nooit en te nimmer kon winnen.

Deze weken zagen een breed spectrum van mensen die deze nieuwe realiteit maar nauwelijks kunnen verdragen, van huilende linkse praatjesmakers op de publieke Nederlandse omroep tot geschokte wereldsterren zoals Madonna, die een van haat vervulde speech gaf en opriep tot terrorisme.

Na de Verenigde Staten staat nu Nederland aan de vooravond van een politieke aardverschuiving beweren vele politieke piskijkers, waarzeggers, meningspeilers en glazenbolkijkers. En wie nu de Nederlandse verkiezingscampagne volgt met zijn nu al 81 partijen die een plaatsje in de Tweede Kamer willen kan zich alleen maar ergeren aan de stoet van clowns, praatjesmakers, non valeurs en opportunisten die beweren dit land te gaan redden, en roepen in navolging van the Donald: ‘Let’s make Holland great again’ of zoals Geert Wilders ‘Let’s make Holland White again’. Er zijn ook nog grappenmakers zoals die snotneus van een Jesse Klaver, die Obama nadoen met opgerolde hemdsmouwen en maar ‘Yes we can’ roepen.

Het politbureau van de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B. ziet al deze ontwikkelingen vol afgrijzen aan. Samen met leden van het Centraal Comité en delegaties uit binnen- en buitenland werden intensieve vergaderingen belegd in het stamcafé van de Beweging aan de Plantage Middenlaan te Amsterdams, de zogenaamde dinsdagmiddagborrels, de dimibo’s.

Hierbij liepen de emoties hoog op en kon meerdere malen ter nauwernood een handgeen kon worden voorkomen. Kan de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B. de huidige morele, politiek en beschavingscrisis oplossen door deel te nemen aan de tweede kamerverkiezinge was in deze spirituele en grensverleggende bijeenkomsten de centrale vraag. Vernieuwende ideeën en praktische oplossingen passeren de revue, kansen en perspectieven werden afgewogen en mogelijke coalities om dit te verwezenlijken werden beoordeeld.

De uiteindelijk conclusie van politbureau, Centraal Comité, en de delegaties uit binnen- en buitenland van de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B. was eenduidig: De Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B. neemt NIET, ik herhaal, neemt NIET, deel aan de komende tweede kamer verkiezingen.

En het is maar dat u dat weet…