Home Overzicht ViiA helpt vrijwilligers aan werk, maar wil nu ook zelf geholpen worden

ViiA helpt vrijwilligers aan werk, maar wil nu ook zelf geholpen worden

0

ViiA opent binnenkort met trots de deuren van een nieuwe locatie tussen de bruisende cafés op Beukenweg 3A, midden in Oost. Deze nieuwe plek zal gaan dienen als broedplaats waar allerlei verschillende mensen, organisaties en ideeën kunnen samenkomen.

ViiA helpt bewoners en initiatieven in Oost, maar vraagt nu ook zelf om hulp. Om de plannen te kunnen realiseren hoopt ViiA op (kleine) donaties. Alle kleine beetjes zijn welkom. Via WhyDonate kun je gemakkelijk iets overmaken.

Eén derde van de Amsterdammers geeft aan vrijwilligerswerk te willen doen als ze maar gevraagd worden. EViiA doet dit al twaalf jaar en koppelt mensen die iets willen doen aan mensen en initiatieven die hun hulp hard nodig hebben. Daarnaast ondersteunt ViiA vrijwilligers (al 1.500 in het bestand), kwetsbare bewoners en zet zelf projecten op.

Momenteel is ViiA druk bezig met de opzet van een nieuwe plek op de Beukenweg. De locatie is er al, genoeg budget voor de verbouwing en inrichting nog niet. De organisatie wil vrijwilligerswerk toegankelijk en aantrekkelijk maken voor iedereen en een open en inspirerende plek is daarbij essentieel. Een kleine donatie zal helpen de deuren van deze plek zo spoedig mogelijk te kunnen openen.

Vorig artikelOostelijk Havengebied kantelt naar Noord
Volgend artikelCzaar: een warm welkom