Home Overzicht Vijftien acts in nieuwe editie talentenjacht Q’s Best

Vijftien acts in nieuwe editie talentenjacht Q’s Best

0

Q’s Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren in alle stijlen. Na succesvolle voorgaande edities, waar Jagd, Soultrash, People From The Balcony en Raoul Michel als winnaars uitkwamen, organiseert Q-Factory opnieuw de talentenjacht Q’s Best op 27, 28, 29 december en 5 januari. De toegang is gratis.

De deelnemers van Q’s Best zijn inmiddels geselecteerd en alle genres worden vertegenwoordigd, van indierock tot hiphop en van metal tot sugarpop. Tijdens iedere voorronde laten vijf acts zien wat ze in huis hebben, op het podium in de kelder van Q-Factory, te midden van de repetitieruimtes.

De bands en artiesten worden beoordeeld door een vakkundige jury, die onder andere bestaat uit Chris Moorman van Popronde, Moke-drummer en singer-songwriter Rob Klerkx en radiodeskundige Sieb Kroeske. Er zijn een aantal mooie prijzen te winnen bij de competitie, waaronder voor de jurywinnaar een Instore bij Concerto en € 250,00 repetitietegoed bij Q-Factory. Daarnaast wordt er een publiekswinnaar gekozen door middel van een decibelmeter. De winnaar van de publieksprijs wint een optreden bij NH Radio-show Countdown Café en eigen optreden op het podium in de kelder van Q-Factory.

Je bent welkom bij de voorrondes en de finale. Toegang gratis op 28, 29 en 30 december en de finale op 5 januari, steeds om 19.30 uur.