Home Overzicht Vijftigplussers binnen zes maanden kans op een baan

Vijftigplussers binnen zes maanden kans op een baan

0
Deelnemers aan de vijfde Werkestafette tijdens de evaluatiebijeenkomst.

Ben je vijftigplusser en op zoek naar werk? Wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Kom dan op maandagmorgen 8 januari naar de Meevaart. Dan organiseert Netwerkcafé Amsterdam de informatiebijeenkomst over de achtste Werkestafette.

De Werkestafette is een bewezen concept om aan betaald werk te komen. Afgelopen jaar deden zo’n 200 mensen mee. 60 procent Van de deelnemers vond binnen een half jaar betaald werk.

Een week na de informatiebijeenkomst, op maandag 15 januari gaat de Werkestafette van start. Werkzoekende vijftigplussers gaan dan zeven weken lang elke maandagochtend elkaar actief helpen om betaald werk te vinden. Deelnemers leren focus kiezen, ervaren eigen kracht, ontdekken nieuwe mogelijkheden om werk te vinden en onderzoeken concreet de arbeidsmarkt. Groepscoaches en professionele trainers helpen bij de zoektocht.

Informatiebijeenkomst op maandag 15 januari in de Meevaart, Balistraat 48a. Er is een informatieronde van 9.30 tot 11.00 uur en van 11.30 tot 13.00 uur. Aanmelden kan via www.netwerkcafeamsterdam.nl

 

Vorig artikelCameratoezicht ter bestrijding van drugsoverlast verlengd
Volgend artikelNieuw leven voor gebruikt gereedschap bij vrijwilligers Gered Gereedschap