Home Overzicht Volleybal bij Albatros nu ook voor 5 tot en met 7-jarigen

Volleybal bij Albatros nu ook voor 5 tot en met 7-jarigen

0

Albatros is de grootste volleybalvereniging voor de jeugd van Amsterdam. Op 30 oktober start een nieuwe activiteit. Tot en met 11 december is er van 16.00 tot 17.00 uur voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar een volleybalspeeltuin in de Wethouder Verheijhal. Daarbij het gaat om bewegen met en zonder bal.

De jeugdteams van Albatros trainen op maandag, donderdag en vrijdag in de Wethouder Verheijhal en op donderdag in Sporthal Zeeburg. Het streven is dat alle jeugdteams met veel plezier twee keer in de week trainen en een wedstrijd spelen op hun eigen niveau. De teams worden ingedeeld op leeftijd, niveau en aparte jongen/meisjes teams.

Wedstrijden
Wedstrijden spelen de jongste kids op zaterdagochtend (ongeveer om de week) en de oudere kids op zaterdagmiddag (bijna elke week). Alle spelers doen mee aan de wedstrijden, alleen trainen is niet mogelijk. Van alle ouders verwachten we dat ze actief zijn als coach of als scheidsrechter. Hiervoor zijn er speciale workshops.

Vereniging
De vereniging, opgericht in 1951, heeft aspirantenteams (vanaf 12 jaar),  CMV-teams (vanaf 7 jaar) en een volleybalspeeltuin voor 5 tot en met 7 jaar (van 30 oktober tot en met 11 december 2017). De teams spelen op verschillende niveaus, van het laagste tot en met het hoogste niveau in Amsterdam en in de regio.

Aanmelden kan via [email protected]