Home Overzicht Volleybal zonder verplichting in Oosterpark of sporthal

Volleybal zonder verplichting in Oosterpark of sporthal

0

Of je nou een partijtje wilt volleyballen in de sporthal of in het park, dat kan allebei bij Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost. Zonder dat je lid wordt kun je zelfstandig, op elk niveau en in een vrijblijvende sfeer volleyballen.

Volleybal spelen in het Oosterpark is een leuke besteding van een mooie zomeravond. Het kost niets maar het is wel leuk als je één keer de groep trakteert op bijvoorbeeld appeltaart, cake, koekjes, meloen, bananen, appels of drinken. Alle zomermaanden kun je gratis drie keer in de week in het Oosterpark volleyballen. Het maakt niet uit hoe goed je kunt volleyballen en hoeveel ervaring je hebt. Bij regen gaat het niet door, dus je hoeft niet te vrezen voor een nat pak.

Volleybal in het Oosterpark
Heb je zin om mee te doen met parkvolleybal? Wil je je je smash en service verbeteren? Meld je dan aan voor deze activiteit. Parkvolleybal vindt plaats in het Oosterpark iedere zondagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur en vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur, vanaf mei tot eind augustus en in de zomervakantie ook op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur, als het weer het toelaat die dag.

Als je je aanmeldt voor het parkvolleybal dan krijg je een bevestiging via mail of WhatsApp. Aanmelden is noodzakelijk omdat er maar één volleybalnet is en er wordt gespeeld met twaalf spelers. Bij slecht weer hoor je via een WhatsApp-groep of het volleybal die dag wel of niet doorgaat.

Check vrijspel.wixsite.com/volleybal/parkvolleybal | Email: [email protected]

.

Volleybal in de Wethouder Verheijhal
Volleybalclub Vrij Spel speelt in de Wethouder Verheijhal op de Polderweg recreantenvolleybal voor mensen die enige volleybalervaring hebben maar geen behoefte voelen om competitie te spelen maar wel vrijblijvend willen spelen. Geen lidmaatschap of contributie maar per keer betalen, wanneer het jou uit komt. Dit is een uitzonderlijk manier om met deze mooie sport in contact te komen. De recreantengroep bestaat uit zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Iedere woensdag speelt Volleybalclub Vrij Spel van 20.30 uur tot 22.00 uur in de Wethouder Verheijhal in Oostpoort. De eerste keer is gratis, daarna zijn de kosten 3 euro per keer, inclusief toernooien. Er worden acht toernooien per seizoen gespeeld en die vinden altijd plaats op een vrijdagavond.

Check vrijspel.wixsite.com/volleyba |  [email protected]