Home Oproepen Vrijwilligers gezocht voor buurtrestaurant

Vrijwilligers gezocht voor buurtrestaurant

0

Op dit moment is de Regenbooggroep hard op zoek naar een aantal leuke vrijwilligers die de deelnemers kunnen voorzien van een maaltijd en zo kunnen zorgen voor wat extra verbinding in de buurt.

Wij zoeken bijvoorbeeld een kok en gastheer/-vrouw voor het buurtrestaurant De Poort in het Flevohuis op dinsdag van 15.00 tot 20.30 uur en we zoeken een assistent-kok voor buurtrestaurant Zeeburg (voormalig inloophuis Ondro Bong) aan de Zeeburgerdijk. Dit is op de eerste en derde zaterdag van de maand van 15.00 tot 20.30 uur.

De Regenboog Groep is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kwetsbare groepen in Amsterdam. Zij faciliteert en begeleidtj jaarlijks zo’n 1.000 maatjesprojecten voor mensen met grote schulden, psychiatrische klachten en een verslavingsachtergrond. Daarnaast hebben we acht inloophuizen in Amsterdam voor daklozen. Ook  organiseert de Regenboog Groep activiteiten waar onze doelgroep kan aanhaken ter bestrijding van eenzaamheid. De groep heeft een aantal buurtrestaurants waar lekker en goedkoop een driegangenmaaltijd wordt gekookt door vrijwillige koks.

Check regenbooggroep.org

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here