Home Nieuw Warm en geanimeerd netwerken in de Oude Melkfabriek

Warm en geanimeerd netwerken in de Oude Melkfabriek

0

Buiten was het guur, nat en koud maar binnen stond een mooie groep ondernemers uit Oost en het Oostelijk Havengebied warm en geanimeerd te netwerken.

Tekst Virna Ten Jet Foei

Dinsdag 21 november was er weer een gezamenlijke Open Coffee in de Oude Melkfabriek (café Sports World). André de Bruin van het incassobureau Straetus vertelde over het voorkomen van problemen bij de betaling van rekeningen. Een probleem waar vele ondernemers slapeloze nachten van ondervinden. Twee van zijn tips: Zorg voor goede afspraken vooraf en vertrouw ook op je intuïtie!

Marijke de Raadt vertelde tijdens de Open Coffee over haar idee voor een weekend weg voor ondernemers. Een weekend waarin ondernemers met focus kunnen werken aan hun onderneming(splannen), kunnen sparren met collega ondernemers en ook nog kunnen ontspannen door yoga, meditatie en massage sessies. Haar vraag aan de groep was of zo een idee zou aanslaan. Zij heeft waardevolle tips en feedback hierop gekregen.

Kortom een geslaagde Open Coffee waarbij wij blij waren dat we ook een aantal trouwe ondernemers van de Open Coffee Oostelijk Havengebied mochten verwelkomen.

Wil je het jaar met een mooie netwerkochtend afsluiten? Kom dan op dinsdag 19 december naar de laatste Open Coffee van 2017. We hebben nog ruimte voor een mooie pitch, dus geef je op.

Tot dinsdag 19 december van 9.00 tot 10.30 uur in restaurant De Oude Melkfabriek (Sports World) Oranje-Vrijstaatkade 21.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here