Home Overzicht Wat is jouw droombuurt? Dat vragen studenten aan bewoners Oostelijk Havengebied

Wat is jouw droombuurt? Dat vragen studenten aan bewoners Oostelijk Havengebied

0

Deze week vinden 1.400 bewoners van het Oostelijk Havengebied een puzzelstukje in de brievenbus. Op de achterkant van dit puzzelstukje staat een vraag over ‘uw droombuurt’. Er wordt gevraagd deze vraag te beantwoorden en dit puzzelstukje in te leveren in een speciale brievenbus de buurt. Deze puzzelstukjes zullen zij met elkaar verbinden. Uiteindelijk wordt er een 360 graden foto van gemaakt waarin alle meningen en ideeën zijn verwerkt.

De afgelopen twee maanden heeft Ottalie Westerink samen met vijf andere studenten van de Hoge School van Kunsten Utrecht gewerkt aan het project Çonnect the Neighboorhood’. Ottalie Westerink: Het projact gaat over duurzaamheid en cohesie in de buurt. Met dit initiatief doen we mee aan het project Europe by People. Met de vraag ‘Wat kan er anders in de buurt?’ hebben wij onderzoek gedaan in het Oostelijke Havengebied.’

Het resultaat van het project is vanaf 23 juni te zien op de Facebookpagina ‘Oostelijkhavengebied OHG’. Dat gebeurt in de vorm van de 360 graden foto. Ook zullen de studenten gedurende de Eettafels van de Buurtcoöperatie Oostelijk Havengebied de uitkomsten presenteren.