Home Overzicht Wat moet je met het gevoel op donderdag?

Wat moet je met het gevoel op donderdag?

0

Ken je dat gevoel op donderdag? Dat je eigenlijk zou willen dat het al vrijdag was. Of ben jij sowieso lekker vrij op de vrijdag? Hoe dan ook, donderdagmiddag is een goed moment voor iets leuks!

Daarom is er iedere donderdag in De Tropen: het TrOPEN Podium en de Tropenborrel. Het begint om half zes met een inspiratiesessie in de Subtropen. Verschillende sprekers beklimmen het TrOPEN Podium en worden geïnterviewd door Frans van der Beek Hij is de wekelijkse host maar ook hoofdredacteur bij radiozender AmsterdamFM.

Ook een keer deelnemen op het TrOPEN Podium? Dat kan! Neem contact op met Marliek via [email protected]

Inspirerende visie
‘Ik ga in gesprek met mensen of bedrijven die een bijzonder verhaal te vertellen hebben’, legt Frans van der Beek uit, ‘een inspirerende visie met ons willen delen of ons meenemen in een bevlogen passie. We zoomen in op maatschappelijk relevante thema’s en culturele onderwerpen. Het gesprek kun je live bijwonen als publiek en zal later terug te horen zijn via de radio. Na de inspiratiesessie kan iedereen gezellig napraten en aansluiten bij De Tropenborrel in De Tropen.’

Iedere donderdag
Donderdag is De Tropen van 17.30 tot 20.30 uur dé plek voor inspiratie en gezelligheid. Met inspirerende talks, een bar vol lekkere drankjes, een kaart vol heerlijke hapjes en een DJ die ontspannen plaatjes draait.. Wat wil je nog meer? Er mag trouwens best een dansje worden gewaagd, ook daar weet onze DJ raad mee. Toegang is gratis.

Blijf op de hoogte en check facebook.com