Home Overzicht Wethouder Simone Kukenheim in panel vluchtelingendebat

Wethouder Simone Kukenheim in panel vluchtelingendebat

0

Wethouder Simone Kukenheim (D66) neemt op 9 mei deel aan het Dwars door Oost Debat dat een antwoord zoekt op de vraag ‘Hoe maakt Amsterdam (Oost) ruimte voor vluchtelingen?’. Het debat wordt gehouden in Q-Factory.

Hoe maakt Amsterdam (Oost) voldoende ruimte voor vluchtelingen? Is het optimisme van het college van Amsterdam gerechtvaardigd? Is het pessimisme van anderen en mijzelf niet even gemakzuchtig en uitzichtloos? Welke nuances zijn er aan te brengen? Dwars door de buurt en oost-online organiseren op maandag 9 mei daarover een debat. In het panel nemen zitting wethouder Simone Kukenheim, Loes Leatemia van Gastvrij Oost, Halleh Ghorashi, hoogleraar aan de Vrije Universiteit en Anita Schaaij, directeur van hvoquerido.

Meer informatie over het debat

U wordt van harte uitgenodigd voor het Dwars door Oost Debat
‘Hoe maakt Amsterdam Oost ruimte voor vluchtelingen?’
maandag 9 mei in Q-Factory. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

 

Loes Leatemia is coördinator van Gastvrij Oost/HOOST, een kleinschalige opvang voor vluchtelingen waarin vluchtelingen samen met buurtbewoners zorgen voor hun eigen woon- en leefomgeving. Halleh Ghorashi is hoogleraar diversiteit en integratie aan de Vrije Universiteit, gespecialiseerd in multiculturalisme, migrantenstudies en management van diversiteit met speciale aandacht voor culturele diversiteit en gender.
Simone Kukenheim (D66) is wethouder en beheert de portefeuilles Onderwijs, Jeugd, Diversiteit en Stadsdeel Oost. Vluchtelingen behoren ook tot haar aandachtsterrein. Anita Schaaij is directeur van hvoquerido. Zij heeft onder andere dagactiviteiten, gezinnen met psychosociale kwetsbaarheid, opvang en slachtoffers mensenhandel in haar portefeuille.
Vorig artikelSchrijvers uit Oost en Oba Linnaeus: een vaste verbintenis
Volgend artikelAmsterdam sluit zich aan bij Alliantie Nederland Rookvrij