Home Kort nieuws Willem Dreeshuis zoekt gastvrijwilligers om receptie te bemensen

Willem Dreeshuis zoekt gastvrijwilligers om receptie te bemensen

0

Heb je een dienstverlenende instelling, het hart op de goede plaats en sta je stevig in je schoenen? Dan hebben we voor jou misschien wel het vrijwilligerswerk dat bij je past. 

Het Willem Dreeshuis zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te ontvangen en de weg te wijzen. Mensen van informatie te voorzien en ze te wijzen op de regels van hygiëne die gelden in het huis. In de ontvangsthal melden zich ook de bewoners die graag een praatje met je willen maken als ze bijvoorbeeld zitten te wachten op vervoer of familie. Het huis is klein genoeg om de bewoners en medewerkers te kennen. 

Op deze plek is het noodzakelijk dat je makkelijk contact maakt met allerlei soorten mensen. Je krijgt te maken met bezoekers, medewerkers, bewoners, leveranciers, enz.. Het is fijn als je kan inleven in de ander, maar je moet ook niet bang zijn om een keer stevig op te treden als dat nodig is. Het is een zelfstandige rol als gastheer/vrouw in een zorgomgeving, waar je altijd op iemand terug kan vallen. 

Wij zijn Willem Dreeshuis en de ZorgHerberg. Het gebouw is er voor verschillende doelgroepen. Er is een verpleeghuis, Huntington polikliniek een hospice en opnameafdeling voor tijdelijke zorg. Kortom, we hebben dringend behoefte aan iemand die de bezoekersstromen in goede banen kan leiden. 

Je bent het liefst twee dagdelen per week beschikbaar en bent bereid ook wel eens in het weekend te werken. 

Spreekt dit je aan? Bel me dan Gerda Naber 06 2215 3678.