Home Kunst Zoeken naar andere manieren om jouw initiatief te financieren

Zoeken naar andere manieren om jouw initiatief te financieren

0

Ambitieuze bewonersgroepen willen niet langer afhankelijk zijn van subsidies voor hun plannen en zoeken naar andere manieren om mooie initiatieven te financieren. Ze pakken de plannen voor hun wijk steeds ondernemender aan. Hoe kun je geld verdienen en zorg je voor een toekomstbestendig initiatief? Op 12 november houdt de landelijke bewonersvereniging LSA een bijeenkomst in de Meevaart.

Hoe ga je op een ondernemende manier op zoek naar verschillende vormen van financiering? Daar kom je achter op 12 november tijdens de bijeenkomst Wat verdient jouw initiatief? Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met mogelijkheden om op een innovatieve manier geld te verdienen met hun projecten. Een inspirerend verhaal van Lena the fashion librabry is de aftrap en vervolgens zijn er praktische workshops en een speeddate met fondsen. Afgesloten wordt met het antwoord op de vraag: Wat verdient jouw initiatief?

Het LSA (Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners) organiseert vele bijeenkomsten waar mensen op een thema samenkomen om van elkaar te leren. Iedereen is daar welkom, om zich te laten inspireren en om eigen kennis te delen.

Kosten 15 euro voor bewoners, 50 euro voor mensen die beroepsmatig aanwezig zijn, LSA-netwerkleden betalen 7,50 euro en LSA-kernleden gaan gratis. De toegangsbijdrage is inclusief catering.

Wat verdient jouw initiatief? op zaterdag 12 november in de De Meevaart, Balistraat 48a
Aanmelden www.lsabewoners.nl
Meer informatiewww.lsabewoners.nl