Home Uit In Oost Zomerse sferen met T-Spoon en 90’s NOW in de Q-Factory

Zomerse sferen met T-Spoon en 90’s NOW in de Q-Factory

0

Op zaterdagavond 18 februari brengt T-Spoon je in de Q-Factory alvast in zomerse sferen met de bekendste hits uit de 90’s. Samen met dit duo en en de hitshow 90’s NOW kun je een avond lang de 90’s herbeleven. En als je snel reageert kun je meedingen naar de 2×2 gratis tickets die de Q-Factory beschikbaar stelt.

Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach’. Dit nummer stond in meer dan tien landen op nummer 1! Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een tiental gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen. Na tien jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon ‘Reloaded’ waarbij hun bekendste hitsongs uit de 90’s herleven.

Daarnaast staan de dj’s van 90’s NOW op het podium. 90’s NOW is al meer dan tien jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren ’90 en op 18 februari zetten ze de Q-Factory ongetwijfeld op z’n kop. Tijdens 90’s NOW mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90’s NOW DJ-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij.

T-Spoon en 90’s NOW in de Q-Factory op 18 februari van 22.00 tot 4.00 uur. Tickets € 15,-.