Home Overzicht Weer lekker zwemmen tijdens de zwemvierdaagse in het Flevoparkbad

Weer lekker zwemmen tijdens de zwemvierdaagse in het Flevoparkbad

0

De Zwemvierdaagse bestaat al 44 jaar. Zwemvereniging Het Y organiseert van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli iedere dag van 18.00 tot 20.00 uur hét zwemevenement van het jaar voor jong en oud. Je moet minimaal het zwemdiploma-A hebben.

Als je meedoet kun je vier dagen lekker zwemmen in het Flevoparkbad en verdien je een medaille. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden, 250 meter, 500 meter en 1.000 meter. Een kaartje in de voorverkoop kost maar € 8,50 als je het koopt via www.zwem4daagse.nl  Je moet minimaal drie dagen komen om in aanmerking te komen voor een medaille.

Ranomi Kromowidjojo won bij de Olympische spelen in Londen de 100 meter borstcrawl in 53.00 seconden. Als zij dat de hele zwem4daagse vol zou kunnen houden, dan zou Ranomi in 4:25.00 minuten (500m) per avond klaar zijn.

Een DJ zal iedere dag de muziek verzorgen er zo geeft hij een speciaal tintje aan de zwemvierdaagse van het Y. Naast de zwemvierdaagse vinden er steeds leuke side-events plaats. Elke avond zijn er clinics, zoals waterpolo en wedstrijdzwemmen.