Home Overzicht Omleidingen en andere hinder

Omleidingen en andere hinder

0

Waarmee moet je rekening houden als je loopt, fietst of rijdt met de auto en op stap gaat? Waar zijn werkzaamheden en geeft dat hinder? We hebben ze weer op een rijtje gezet.

Panamalaan
23 september tot 20 december
De Panamalaan is dicht voor verkeer vanaf de Zeeburgerdijk in de richting van de Piet Heintunnel. Auto’s worden omgeleid via de Mauritskade, Weesperstraat, Valkenburgerstraat en Kattenburgerstraat om de Piet Heinkade te bereiken. De Cruquiuskade blijft bereikbaar vanaf de Panamalaan als u uit de richting van de Piet Heintunnel komt. Vanaf de Cruquiuskade kunt u alleen rechtsaf naar de Zeeburgerdijk. Fietsers worden ter plekke omgeleid langs de werkzaamheden.

Pampuslaan
23 tot en met 27 september
De rijweg van het laatste stuk Pampuslaan op Haveneiland wordt verplaatst om werkterrein vrij te maken. Dat is nodig voor de kabels en leidingen die door de brug worden gelegd. Auto’s worden omgeleid in beide richtingen om via de Bert Haanstrakade. Fietsers en voetgangers worden omgeleid en langs de werkzaamheden. Ook buslijn 66 rijdt een aangepaste route. Informatie op gvb.nl

Plantage Middenlaan
30 september tot en met 5 oktober
In vijf dagen tussen 19.00 en 06.00 uur wordt de tramhalte Plantage Lepellaan weer teruggelegd op de Plantage Middenlaan. Ook komt er een verkeersdrempel ter hoogte van de nieuwe tramhalte. Tijdens de werkzaamheden is de weg in oostelijke richting van Plantage Kerklaan richting Sarphatistraat afgesloten voor auto’s. Fietsers en voetgangers kunnen in beide richtingen langs de werkzaamheden.