Home Dwars Online Over Dwars

Over Dwars

Medewerkers

Dwars werkt met vrijwilligers: schrijvers, fotografen, vormgevers en bezorgers.

De kernredactie bestaat uit: Anneke Hesp, Melissa Plomp, Frank Schoevaart en Arie van Tol (hoofdredacteur). Zij overleggen wekelijks, regelen organisatorische zaken en fungeren ook als eindredactie.

Vaste medewerkers zijn: Robert van Andel, Rose Bartholomé, Anna ten Bruggencate, Connie Dekker, Eddy Ellert, Dick Feenstra, Gabriëlle Francke, Hansje Galesloot, Hella de Groot, Lennie Haarsma, Hans Heitgeert, Ton Hendrix, Peter Hoogendijk, Jaap Kamerling, Judith Lammers, Méland Langeveld, Ruud Meijer, Jan Molenaar, Daan van Pagée, Evelien Polter, Henk Pouw, John Prop Mirjam Ringer , Dineke Rizzoli, Veronica van Roon,  Anne De Smet, Anthony Stone, Gerard Valentijn, Frits Vogels en Carolien van Welij.

Bestuur

Dwars is een Stichting het stuur bestaat uit
Joost Blom
Arie van Tol
Frits Wegenwijs

Hoe wordt Dwars gemaakt?

De redactievergadering van medewerkers en kernredactie stelt de inhoud van de krant vast. Schrijvers en fotografen dragen zelf onderwerpen aan. Persberichten kunnen aanleiding zijn voor een artikel of interview. Dwars neemt in elk nummer een bijdrage van een gastredacteur op. Dynamo, JHS en !Woon verzorgen een eigen pagina met informatie.

Doe mee

Wilt u ook meewerken aan Dwars? Wilt u schrijven? Fotograferen? Meewerken aan de website? Vormgeven? Bezorgen? Neem contact op met de kernredactie of [email protected] | 06 4280 7805 (Arie van Tol, hoofdredacteur)

Verschijningsdata

Redactie
vergadering
Deadline Verspreiden in
weekend van
Dwars 219 21 december 14 januari 5 februari
Dwars 220 8 februari 04 maart 26 maart
Dwars 221 29 maart 22 april 14 mei
Dwars 222 17 mei 10 juni 2 juli
Dwars 223 5 juli/
9 augustus
12 augustus 3 september
Dwars 224 6 september 30 september 22 oktober
Dwars 225 25 oktober 26 november 17 december

Bezorging

De krant wordt huis aan huis verspreid in de Oosterpark-, Transvaal- en Dapperbuurt en in de Watergraafsmeer. Woont u hier en krijgt u de krant niet in de bus? Stuur een bericht naar [email protected]

Distributiepunten

Op deze openbare plekken in Oost kunt u exemplaren van Dwars gratis ophalen
#            Post Oost Wijttenbachstraat 36
#            Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2
#            OBA Linnaeusstraat
#            OBA Javaplein
#            Dynamo, Kamerlingh Onneslaan 34
#            Dynamo ‘s-Gravesandeplein 19

Dwarsstickers

Heeft u een ‘Nee-Nee sticker’ en wilt u Dwars wel ontvangen? Vraag dan een ‘Ja, Dwars sticker’ aan voor op uw brievenbus. Zo slaat onze bezorger u niet meer over. Stuur uw naam en adres naar [email protected] o.v.v. ‘Aanvraag Dwarssticker’.