Home Dwars Online Over Dwars

Over Dwars

Medewerkers

Dwars werkt met vrijwilligers: schrijvers, fotografen, vormgevers en bezorgers.

De kernredactie bestaat uit: Anneke Hesp, Melissa Plomp, Frank Schoevaart en Arie van Tol (hoofdredacteur). Zij overleggen wekelijks, regelen organisatorische zaken en fungeren ook als eindredactie.

Vaste medewerkers zijn: Robert van Andel, Anna ten Bruggencate, Connie Dekker, Eddy Ellert, Dick Feenstra, Gabriëlle Francke, Hella de Groot, Lennie Haarsma, Hans Heitgeert, Ton Hendrix, Peter Hoogendijk, Jaap Kamerling, Judith Lammers, Méland Langeveld, Ruud Meijer, Jan Molenaar, Daan van Pagée, Evelien Polter, Henk Pouw, John Prop, Dineke Rizzoli, Veronica van Roon, Anne De Smet, Anthony Stone, Gerard Valentijn en Frits Vogels.

Bestuur

Dwars is een Stichting het stuur bestaat uit
Joost Blom
Arie van Tol
Frits Wegenwijs

Hoe wordt Dwars gemaakt?

De redactievergadering van medewerkers en kernredactie stelt de inhoud van de krant vast. Schrijvers en fotografen dragen zelf onderwerpen aan. Persberichten kunnen aanleiding zijn voor een artikel of interview. Dwars neemt in elk nummer een bijdrage van een gastredacteur op. Dynamo, JHS en !Woon verzorgen een eigen pagina met informatie.

Doe mee

Wilt u ook meewerken aan Dwars? Wilt u schrijven? Fotograferen? Meewerken aan de website? Vormgeven? Bezorgen? Neem contact op met de kernredactie of [email protected] | 06 4280 7805 (Arie van Tol, hoofdredacteur)

Verschijningsdata

Redactie
vergadering
Deadline Verspreiden in
weekend van
Dwars 226 20 december 13 januari 04 februari
Dwars 227 7 februari 03 maart 25 maart
Dwars 228 28 maart 21 april 13 mei
Dwars 229 16 mei 09 juni 01 juli
Dwars 230 4 juli/
8 augustus
11 augustus 2 september
Dwars 231 5 september 29 september 21 oktober
Dwars 232 24 oktober 17 november 09 december

Bezorging

De krant wordt huis aan huis verspreid in de Oosterpark-, Transvaal- en Dapperbuurt en in de Watergraafsmeer. Woont u hier en krijgt u de krant niet in de bus? Stuur een bericht naar [email protected]

Distributiepunten

Op deze openbare plekken in Oost kunt u exemplaren van Dwars gratis ophalen
#            Post Oost Wijttenbachstraat 36
#            Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2
#            OBA Linnaeusstraat
#            OBA Javaplein
#            Dynamo, Kamerlingh Onneslaan 34
#            Dynamo ‘s-Gravesandeplein 19

Dwarsstickers

Heeft u een ‘Nee-Nee sticker’ en wilt u Dwars wel ontvangen? Vraag dan een ‘Ja, Dwars sticker’ aan voor op uw brievenbus. Zo slaat onze bezorger u niet meer over. Stuur uw naam en adres naar [email protected] o.v.v. ‘Aanvraag Dwarssticker’.