Home Dwars Online Over Dwars

Over Dwars

Medewerkers

Dwars werkt met vrijwilligers: schrijvers, fotografen, vormgevers en bezorgers.

De kernredactie bestaat uit: Anneke Hesp, Melissa Plomp, Frank Schoevaart en Arie van Tol (hoofdredacteur). Zij overleggen wekelijks, regelen organisatorische zaken en fungeren ook als eindredactie.

Vaste medewerkers zijn: Robert van Andel, Rose Bartholomé, Anita Boelsums,  Anna ten Bruggencate, Wendy Danser, Connie Dekker, Annette Douwes, Eddy Ellert, Dick Feenstra, Carolien Gevers, Hella de Groot, Lennie Haarsma, Jim Jansen, Peter Hoogendijk, Jaap Kamerling, Brigitte Knor, Judith Lammers, Méland Langeveld, Ruud Meijer, Justus van Oel, Daan van Pagée, Evelien Polter, Henk Pouw, John Prop, Dineke Rizzoli, en Ellen Ros, Ron de Wit, Robert Nieman en Frits van den Akker

Bestuur

Dwars is een Stichting het stuur bestaat uit
Joost Blom
Arie van Tol
Frits Wegenwijs

Hoe wordt Dwars gemaakt?

De redactievergadering van medewerkers en kernredactie stelt de inhoud van de krant vast. Schrijvers en fotografen dragen zelf onderwerpen aan. Persberichten kunnen aanleiding zijn voor een artikel of interview. Dwars neemt in elk nummer een bijdrage van een gastredacteur op. Dynamo, JHS en !Woon verzorgen een eigen pagina met informatie.

Doe mee

Wilt u ook meewerken aan Dwars? Wilt u schrijven? Fotograferen? Meewerken aan de website? Vormgeven? Bezorgen? Neem contact op met de kernredactie of [email protected] | 06 4280 7805 (Arie van Tol, hoofdredacteur)

Verschijningsdata

Redactie
vergadering
Deadline Verspreiden in weekeind van
Dwars 234 6 februari 2 maart 24 maart
Dwars 235 27 maart 20 april 12 mei
Dwars 236 15 mei 15 juni 7 juli
Dwars 237 10 juli / 7 augustus 17 augustus 8 september
Dwars 238 11 september 5 oktober 27 oktober
Dwars 239 30 oktober 23 november 15 december

Bezorging

De krant wordt huis aan huis verspreid in de Oosterpark-, Transvaal- en Dapperbuurt en in de Watergraafsmeer. Woont u hier en krijgt u de krant niet in de bus? Stuur een bericht naar [email protected]

Distributiepunten

Op deze openbare plekken in Oost kunt u exemplaren van Dwars gratis ophalen

  • Post Oost Wijttenbachstraat 36
  • Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2
  • Oba Linnaeusstraat
  • Oba Javaplein
  • Dynamo, Kamerlingh Onneslaan 34
  • Dynamo ‘s-Gravesandeplein 19

Dwarsstickers

Heeft u een ‘Nee-Nee sticker’ en wilt u Dwars wel ontvangen? Vraag dan een ‘Ja, Dwars sticker’ aan voor op uw brievenbus. Zo slaat onze bezorger u niet meer over. Stuur uw naam en adres naar [email protected] o.v.v. ‘Aanvraag Dwarssticker’.