Home Dwars Online Over Dwars

Over Dwars

Medewerkers

Dwars werkt met vrijwilligers: schrijvers, fotografen, vormgevers en bezorgers.

De kernredactie bestaat uit: Anneke Hesp, Melissa Plomp, Frank Schoevaart en Arie van Tol (hoofdredacteur). Zij overleggen wekelijks, regelen organisatorische zaken en fungeren ook als eindredactie.

Vaste medewerkers zijn: Robert van Andel, Rose Bartholomé, Anna ten Bruggencate, Connie Dekker, Eddy Ellert, Dick Feenstra, Gabriëlle Francke, Hansje Galesloot, Hella de Groot, Lennie Haarsma, Hans Heitgeert, Ton Hendrix, Peter Hoogendijk, Jaap Kamerling, Judith Lammers, Méland Langeveld, Ruud Meijer, Jan Molenaar, Daan van Pagée, Evelien Polter, Henk Pouw, John Prop Mirjam Ringer , Dineke Rizzoli, Veronica van Roon,  Anne De Smet, Anthony Stone, Gerard Valentijn, Frits Vogels en Carolien van Welij.

Bestuur

Dwars is een Stichting het stuur bestaat uit
Joost Blom
Arie van Tol
Frits Wegenwijs

Hoe wordt Dwars gemaakt?

De redactievergadering van medewerkers en kernredactie stelt de inhoud van de krant vast. Schrijvers en fotografen dragen zelf onderwerpen aan. Persberichten kunnen aanleiding zijn voor een artikel of interview. Dwars neemt in elk nummer een bijdrage van een gastredacteur op. Dynamo, JHS en !Woon verzorgen een eigen pagina met informatie.

Doe mee

Wilt u ook meewerken aan Dwars? Wilt u schrijven? Fotograferen? Meewerken aan de website? Vormgeven? Bezorgen? Neem contact op met de kernredactie of dwarskrant@gmail.com | 06 4280 7805 (Arie van Tol, hoofdredacteur)

Verschijningsdata

Redactie
vergadering
Deadline Verspreiden in
weekend van
Dwars 212 06 januari 16 januari 07 februari
Dwars 213 10 februari 05 maart 27 maart
Dwars 214 30 maart 23 april 15 mei
Dwars 215 18 mei 11 juni 03 juli
Dwars 216 06 juli/
17 augustus
20 augustus 11 september
Dwars 217 14 september 8 oktober 30 oktober
Dwars 218 02 november 26 november 20 december

Bezorging

De krant wordt huis aan huis verspreid in de Oosterpark-, Transvaal- en Dapperbuurt en in de Watergraafsmeer. Woont u hier en krijgt u de krant niet in de bus? Stuur een bericht naar Dwarskrant@gmail.com

Distributiepunten

Op deze openbare plekken in Oost kunt u exemplaren van Dwars gratis ophalen
#            Post Oost Wijttenbachstraat 36
#            Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2
#            OBA Linnaeusstraat
#            OBA Javaplein
#            Dynamo, Kamerlingh Onneslaan 34
#            Dynamo ‘s-Gravesandeplein 19

Dwarsstickers

Heeft u een ‘Nee-Nee sticker’ en wilt u Dwars wel ontvangen? Vraag dan een ‘Ja, Dwars sticker’ aan voor op uw brievenbus. Zo slaat onze bezorger u niet meer over. Stuur uw naam en adres naar dwarskrant@gmail.com o.v.v. ‘Aanvraag Dwarssticker’.