Home Dwars Online Over Dwars

Over Dwars

Medewerkers

Dwars werkt met vrijwilligers: schrijvers, fotografen, vormgevers en bezorgers.

De kernredactie bestaat uit: Anneke Hesp, Melissa Plomp, Frank Schoevaart en Arie van Tol (hoofdredacteur). Zij overleggen wekelijks, regelen organisatorische zaken en fungeren ook als eindredactie.

Vaste medewerkers zijn: Robert van Andel, Rose Bartholomé, Anita Boelsums,  Anna ten Bruggencate, Wendy Danser, Connie Dekker, Annette Douwes, Eddy Ellert, Dick Feenstra, Carolien Gevers, Hella de Groot, Lennie Haarsma, Jim Jansen, Peter Hoogendijk, Jaap Kamerling, Brigitte Knor, Judith Lammers, Méland Langeveld, Ruud Meijer, Justus van Oel, Daan van Pagée, Evelien Polter, Henk Pouw, John Prop, Dineke Rizzoli, en Ellen Ros, Ron de Wit, Robert Nieman en Frits van den Akker

Bestuur

Dwars is een Stichting het stuur bestaat uit
Joost Blom
Arie van Tol
Frits Wegenwijs

Hoe wordt Dwars gemaakt?

De redactievergadering van medewerkers en kernredactie stelt de inhoud van de krant vast. Schrijvers en fotografen dragen zelf onderwerpen aan. Persberichten kunnen aanleiding zijn voor een artikel of interview. Dwars neemt in elk nummer een bijdrage van een gastredacteur op. Dynamo, JHS en !Woon verzorgen een eigen pagina met informatie.

Doe mee

Wilt u ook meewerken aan Dwars? Wilt u schrijven? Fotograferen? Meewerken aan de website? Vormgeven? Bezorgen? Neem contact op met de kernredactie of [email protected] | 06 4280 7805 (Arie van Tol, hoofdredacteur)

Verschijningsdata 2024

redactievergadering deadline verschijnt
241 5 februari 29 februari 22 maart
242 25 maart 18 april 10 mei
243 13 mei 6 juni 28 juni
244 1 juli / 12 augustus 15 augustus 6 september
245 9 september 3 oktober 25 oktober
246 28 oktober 21 november 13 december

Bezorging

De krant wordt huis aan huis verspreid in de Oosterpark-, Transvaal- en Dapperbuurt en in de Watergraafsmeer. Woont u hier en krijgt u de krant niet in de bus? Stuur een bericht naar [email protected]

Distributiepunten

Op deze openbare plekken in Oost kunt u exemplaren van Dwars gratis ophalen

  • Post Oost Wijttenbachstraat 36
  • Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2
  • Oba Linnaeusstraat
  • Oba Javaplein
  • Dynamo, Kamerlingh Onneslaan 34
  • Dynamo ‘s-Gravesandeplein 19

Dwarsstickers

Heeft u een ‘Nee-Nee sticker’ en wilt u Dwars wel ontvangen? Vraag dan een ‘Ja, Dwars sticker’ aan voor op uw brievenbus. Zo slaat onze bezorger u niet meer over. Stuur uw naam en adres naar [email protected] o.v.v. ‘Aanvraag Dwarssticker’.