Meewerken aan oost-online

Leuk dat je belangstelling hebt voor oost-online, het onafhankelijke platform voor en door mensen die wonen tussen Amstel en IJ. Veel mensen zijn al actief bij oost-online. Samen maken we een informatief, interessant en actueel platform.

oost-online verenigt mensen die nieuws verzamelen, een rubriek verzorgen, fotograferen, artikelen schrijven, redigeren, video maken, produceren en actief zijn met het content managementsysteem (CMS). De beloning voor je werk is plezier in de activiteiten en betrokkenheid bij de mensen en activiteiten in jouw omgeving. Het is een plezierige manier van kennismaken met mensen die vanuit hun professie of hobby met die activiteiten bezig zijn.

Alles op oost-online wordt geschreven en in beeld gebracht onder het motto ‘liefdewerk oud papier’. Het is vrijwilligerswerk, zonder opbrengsten uit advertenties en subsidies. Daardoor maken we een website maken zoals die er is.

oost-online heeft een breed aanbod aan informatie met nieuws uit de verschillende buurten. Daarnaast pakken we onderwerpen aan als cultuur, architectuur, boeken, sport, muziek, culinair, etc.

Je kunt meedoen aan oost-online met het schrijven van artikelen, het maken van foto’s, een rubriek voor je rekening nemen of met corrigeren. Daarbij kun je je bijvoorbeeld bezighouden met een bepaald onderwerp of een bepaalde buurt. Kortom, we zoeken schrijvers, fotografen, video-makers, redacteuren, webmasters, etc. die iets hebben met Amsterdam tussen Amstel en IJ.

Wil je er veel of weinig tijd in steken? Wil je zo nu en dan meewerken of regelmatig? Dat is aan jou.

Schrijven, fotograferen, video maken, redigeren

Wat is 10-5

oost-online.nl

Belangstelling om mee te werken?

Zin om mee te werken aan oost-online? We zoeken altijd schrijvers, fotografen, video-makers, redacteuren en webmasters, die iets hebben met Amsterdam tussen Amstel en IJ.

oost-online
×