Meewerken aan oost-online

Leuk dat je belangstelling hebt voor oost-online. Het is een onafhankelijke website met nieuws voor en door mensen die wonen tussen Amstel en IJ. Een groot aantal mensen is al actief bij oost-online, allemaal vrijwilligers. Samen maken we er een informatief, interessant en actueel platform van.

Bij oost-online zijn mensen verenigd die nieuws verzamelen, een rubriek voor hun rekening nemen, fotograferen, artikelen schrijven, redigeren, filmen, produceren, actief zijn met het content managementsysteem (CMS), etc. De beloning voor je werk is plezier in de activiteiten en betrokkenheid bij de mensen en activiteiten in het deel van de stad waar je woont of werkt. Het is een plezierige manier om kennis te maken met mensen die vanuit hun professie of hobby met die activiteiten bezig zijn. Je kunt er je netwerk uitbreiden en ervaring opdoen.

Alles op oost-online wordt geschreven en in beeld gebracht onder het motto ‘liefdewerk oud papier’. Het is vrijwilligerswerk. Opbrengsten uit advertenties en subsidies zijn er niet. Daardoor maken we een website maken zoals die er is. Zonder verplichtingen aan subsidiegevers en adverteerders.

oost-online heeft een breed aanbod aan informatie met nieuws uit de verschillende buurten. Daarnaast pakken we onderwerpen aan als cultuur, architectuur, boeken, sport, muziek, culinair, etc.

Je kunt een bijdrage leveren aan oost-online met het schrijven van artikelen, het maken van foto’s, een bepaalde rubriek voor je rekening nemen of met corrigeren. Daarbij kun je je eventueel bezighouden met een bepaald onderwerp of een bepaalde buurt. Kortom, we zoeken schrijvers, fotografen, video-makers, redacteuren, webmasters, etc. die iets hebben met Amsterdam tussen Amstel en IJ.

Wil je er veel of weinig tijd in steken? Wil je zo nu en dan meewerken of regelmatig? Dat is aan jou.

Geef aan waar je belangstelling voor hebt.
=

oost-online.nl

Belangstelling om mee te werken?

Zin om mee te werken aan oost-online? We zoeken altijd schrijvers, fotografen, video-makers, redacteuren en webmasters, die iets hebben met Amsterdam tussen Amstel en IJ.