Welkom bij oost-online

Met oost-online blijf je bij als je woont, werkt of studeert in Oost en iets hebt met dat mooie gebied tussen Amstel en IJ. Op oost-online vind je nieuws uit je buurt en handige informatie over wat je bezig houdt. Met de uitgebreide kalender over activiteiten, uitgaan en nog veel méér.

oost-online wordt gemaakt door vrijwilligers, vaak met een professionele achtergrond. Voor mensen zonder die achtergrond is medewerking aan oost-online een goed vertrekpunt om ervaring op te doen in journalistiek, redactiewerk en fotografie.

Nieuws uit Oost
Naast algemeen nieuws voor bewoners van het oostelijk deel van Amsterdam, is informatie beschikbaar voor het Oostelijk Havengebied, de Oostelijke Eilanden, Zeeburgereiland, Amstelkwartier, Oud Oost, de Plantage, de Watergraafsmeer, de Indische Buurt en IJburg.

Op oost-online vind je bovendien rubrieken als de Uitpagina, cultuur, stedelijke ontwikkeling, leefstijl, sport, natuur, en eten en drinken.

Uitgebreide agenda
Over activiteiten in het oostelijk deel van Amsterdam is veel te vinden in de agenda. In de meeste gevallen is veel aanvullende informatie beschikbaar. In een oogopslag zie je per dag welke voorstellingen, vergaderingen en andere activiteiten er zijn. Los daarvan is er een overzicht van veel exposities in Oost.

_____

oost-online is een nonprofit activiteit van de Stichting oost-online.amsterdam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 78644364.

oost-online.nl

Gratis nieuwsmail

Blijf op de hoogte van het nieuws tussen Amstel en IJ met de wekelijkse nieuwsmail van oost-online.

NieuwsTip

Heb je een NieuwsTip voor oost-online?

Activiteit voor de Agenda

Heb je een activiteit voor opname in de Agenda van oost-online?

Bijdragen voor oost-online

Bijdragen voor oost-online zijn welkom. Dat kunnen mededelingen zijn voor de agenda, maar ook persberichten en redactionele bijdragen. Ook foto’s en video’s zijn welkom.

Meewerken?

Zin om mee te werken aan oost-online? We zijn altijd op zoek naar schrijvers, fotografen, video-makers, redacteuren en webmasters die iets hebben met Amsterdam tussen Amstel en IJ.

.

oost-online
×