Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Tweede editie van PAF – Photographers Art Fair. In Loods 6

vrijdag 15 november om 11:00 tot 17:00

€5,00

Na het grote succes van de eerste editie van de By Photographers Fine Art Photography Fair in 2023, keert de beurs terug met een frisse naam en nog meer ambitie: PAF (Photographers Art Fair). Deze tweede editie, die plaatsvindt op 15, 16 en 17 november 2024, biedt opnieuw een uniek platform waar ruim 25 gerenommeerde fotografen hun autonome werk rechtstreeks aan het publiek presenteren en verkopen.

Wat PAF onderscheidt, is de directe connectie tussen de kunstenaars en het publiek. Bezoekers krijgen de kans om het werk van de fotografen te ontdekken in hun speciaal ingerichte ateliers, waar ze niet alleen hun werk kunnen zien, maar ook in gesprek kunnen gaan met de makers zelf.

Dit jaar zal er via de website ook een online verkoop van door de fotografen geselecteerde special editions plaatsvinden.

De deelnemende fotografen van deze editie zijn: Bert Teunissen, Caroline Schröder, Nienke Elenbaas, Femke Reijerman, Gosse Bouma, Guda Koster, Annemiek van der Kuil, Jantien de Bruin, Jasper Zwartjes, Jonathan Mechanicus, Kees Rijken, Maarten van Schaik, Raymond Waltjen, Nancy Poeran, Reinier Gerritsen, Rob Severein, Wouter Stelwagen, Michelle Blancke, Bas van der Poel, Cees Beuzekom, Michiel Poodt, Laura Zwaneveld, J. D. Hali, Victor Schiferli, Rianne Noordegraaf, Tessa Posthuma de Boer, Paul Leclercq en Sandvoort Gallery.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 15 november
Tijd:
11:00 tot 17:00
Series:
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Loods 6
KNSM-laan 143 1019 LB + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.