Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Lavinia Meijer treedt op en signeert. Bij Boekhandel van Pampus

zondag 29 september om 16:00

Onze buurtbewoner Lavinia Meijer komt komend weekend in onze winkel. Haar boek Vleugels van papier is vers van de pers. We willen je hiervoor graag uitnodigen.

Tweeënhalf jaar is Soo-Ji No bij aankomst vanuit Zuid-Korea in Nederland. Op haar levensreis als Lavinia Meijer leert ze naast een nieuwe moedertaal de taal van de muziek. Het lied ‘Verdronken vlinder’ van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh wordt haar draad van Ariadne: ‘Om te leven dacht ik je zou een vlinder moeten zijn. ’Als ze acht jaar is, ontmoet ze de liefde van haar leven: de harp. Lavinia’s missie, het instrument een prominentere rol geven in de (moderne) klassieke muziek, leidt haarzelf en passant naar de wereldtop. Een onverwacht levensteken van haar Koreaanse biologische vader wordt het begin van een identiteitscrisis. Het besluit hem uit te nodigen voor haar optreden tijdens een nieuwjaarsconcert in het Seoul Arts Center verandert haar leven.

Lavinia geeft een optreden op haar harp en signeert aansluitend haar te verschijnen boek ‘vleugels van papier’.

Toegang is gratis – aanmelden fijn, bij voorkeur via [email protected]

Gegevens

Datum:
zondag 29 september
Tijd:
16:00
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Boekhandel van Pampus
C. van Eesterenlaan 17 1019 JK + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.