Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Zelf een verhaal verzinnen. Workshop voor kinderen en ouders bij Boekhandel van Pampus

zondag 6 oktober om 16:00

Free

Schrijfster (én buurtbewoonster) Jowi Schmitz verzorgt een workshop zelf verhalen schrijven. Altijd al een verhaal willen maken? In deze workshop ontdekken kinderen en ouders dat ze daar dus gewoon heel erg goed in zijn. Jowi is ervan overtuigd dat iedereen in staat is een verhaal te maken en dat gaan we dan ook doen. Niet schrijven, wel bedenken en later misschien opschrijven.

Jowi vertelt eerst kort over haar werk en haar nieuwste boek ‘Kip op je kop’. Daarna inventariseren we prangende thema’s en eventuele vragen. We maken gezamenlijk een verhaal met ruimte voor eigen inbreng van iedereen. De workshop is interactief en de uitkomst is daardoor altijd een verrassing. Maar het levert zeker weten iets moois op.

Kinderen mogen gratis, ouders betalen € 2,50. Het duurt ongeveer een uur. Er is een drankje en een koekje. Graag aanmelden, liefst per email op [email protected]

http://www.jowischmitz.nl

Gegevens

Datum:
zondag 6 oktober
Tijd:
16:00
Kosten:
Free
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Boekhandel van Pampus
C. van Eesterenlaan 17 1019 JK + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.