Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Amsterdamse iconen: Klaas Knot. In Pakhuis de Zwijger

vrijdag 22 november om 20:00

Free

In de programmareeks ‘Amsterdamse Iconen’ ontvangen we elke editie een bijzondere Amsterdammer met wie we in gesprek gaan over diens werk, leven en liefde voor de stad. Dit keer Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank (DNB).

Als econoom en centrale bankier staat Knot aan het roer van de centrale bank van Nederland, waar hij een cruciale rol speelt in het waarborgen van financiële stabiliteit en het vormgeven van het monetaire beleid. Zijn werk richt zich op complexe economische vraagstukken zoals inflatie, financiële markten en duurzaamheid. Knot beperkt zich echter niet alleen tot de besloten wereld van het bankwezen: hij mengt zich regelmatig in het maatschappelijke debat en benadrukt het belang van een stabiele economie. Hoe kan monetair beleid bijdragen aan een eerlijke en duurzame toekomst? En welke rol speelt Amsterdam, als financiële en culturele metropool, in zijn visie op de toekomst? Wat drijft deze Amsterdamse econoom? En hoe kijkt hij naar de uitdagingen en kansen van onze stad vandaag de dag?

Gegevens

Datum:
vrijdag 22 november
Tijd:
20:00
Kosten:
Free

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.