Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Flexbieb

+ Google Maps
Talbotstraat 46 1087 EM

De FlexBieb is een ‘deelplaats’ voor jong & oud in Amsterdam-IJburg. De FlexBieb is 6 dagen per week geopend, is laagdrempelig (rolstoelen!), biedt zo’n 10.000 gerecyclede boeken, is een leeszaal, infopunt-voor-de-wijk, internetcafé en flexwerklocatie met print- en kopieerservice, een sociaal-cultureel podium; een fijne plek voor ont-moeten, delen, versterken.

maart 2019

Flex Night Live: Mirjam Oldenhave | FlexBieb

donderdag 21 maart 20:00
Flexbieb, Talbotstraat 46 1087 EM + Google Maps
pay as you like

Mirjam Oldenhave is de auteur van de populaire Mees Kees-boeken. Tijdens deze Flex Night Live vertelt ze over haar nieuwste ‘grotemensenboek’: 'Weet ik veel. Dagboek van een pleegmoeder' (uitg. Ambo/Anthos). Op https://www.amboanthos.nl/boek/weet-ik-veel/ lees je alvast het e.e.a. over dit bijzondere boek.

Meer weten »

Flex Night Live | Nautilus en De Warren over samen bouwen | FlexBieb

donderdag 28 maart 20:00
Flexbieb, Talbotstraat 46 1087 EM + Google Maps
pay as you like

Opdrachtgevers-bewoners van woon-werkpand Nautilus op Zeeburgereiland en van De Warren (Centrumeiland) over hun aanpak. Die valt onder het zogeheten Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.

Meer weten »

april 2019

Flex Night Live: Esther Thole over makers van leven | FlexBieb

donderdag 4 april 20:00
Flexbieb, Talbotstraat 46 1087 EM + Google Maps
pay as you like

Esther Thole is scheikundige en wetenschapsjournalist (o.a. Nemo Kennislink). Ze schreef onlangs een meeslepend boek over de biologen en anderen die zelf vormen van leven scheppen. Ze gaan aan de slag met DNA, minimotors en moleculaire schakelaars. Hoe zit dit, technisch en ethisch? Toegang: vrijwillige bijdrage.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wijzigingen voorbehouden