Home Nu in... Exposities Nu in Borneo Architectuur Centrum

Nu in Borneo Architectuur Centrum

2

Bijzondere foto-estafette in het Borneo Architectuur Centrum: vier fotografen tonen hun werk, gemaakt in het Oostelijk Havengebied en daarbuiten. In februari starten we met een expositie met werk van Marcel van der Burg, daarna zal maandelijks het stokje worden overgedragen aan respectievelijk Han Singels, Thijs Wolzak en tot slot Jeroen Musch.

Expositie
F4 1/250
Foto-estafette Oostelijk Havengebied

Te zien van 7 februari tot en met 29 mei

Het Oostelijk Havengebied kent een roerige geschiedenis, nadat de havenactiviteiten in 1980 zijn beëindigd zijn de eilanden jarenlang door krakers en stadsnomaden bewoond geweest.  Vanaf de jaren 90 van de vorige eeuw is het gebied in stappen ontwikkeld tot de bijzondere woonwijk die het nu is.

Door de jaren heen zijn fotografen gegrepen door de sfeer op de eilanden en hebben deze op hun eigen manier weergegeven en als inspiratie meegenomen in hun verdere werk. In de periode februari tot en met mei 2020, toont het BAC werk van vier fotografen, zowel werk gemaakt in het Oostelijk Havengebied, als nieuw werk, De rode draad van de estafette is de betekenis van het OHG in het werk van de fotografen.


Borneo Architectuur Centrum →
R.J.H. Fortuynplein 4

Het Borneo Architectuur Centrum is een ontmoetingsplek voor de buurt en een informatiecentrum over de architectuur en de geschiedenis van het Oostelijk Havengebied. Dit doen we door het maken van tentoonstellingen, organiseren van lezingen, archikidz, films, rondleidingen en buurtborrels.

Geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondagen van 14.00 tot 16.00 uur


 

2 REACTIES

  1. Nu in Borneo Architectuur Centrum sinds afgelopen vrijdag 06|03
    F/11 1/125 Han Singels _ Oostelijk Haven Gebied in Zwart-Wit
    tweede in de fotografen-estafette als opvolger van F/8 1/250 Marcel van der Burg.

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here