Home Exposities Borneo Architectuur Centrum

Borneo Architectuur Centrum

0

In het BAC zijn altijd wisselende tentoonstellingen te zien. Deze hebben altijd te maken met architectuur en erfgoed uit de buurt. Waar komen inspiraties vandaan en wat kan het resultaat hiervan zijn? Wat is er gebouwd en waarom? Wat vertelt de geschiedenis ons over het gebied.

Expositie
Vaste Expositie

Het Oostelijk Havengebied, van stadsrand naar thuishaven
De tentoonstelling gaat over de ontstaansgeschiedenis van het Oostelijk Havengebied. Deze tentoonstelling is samengesteld door Marjolein Peters (www.studio-scale.nl) — tekst- en beeldredaktie en Paul Ouwerkerk (www.graphic-language.eu) — beeldredactie en grafisch ontwerp. Marjolein Peters is oud medewerker van de Dienst RuimtelIjke Ordening Amsterdam. Paul Ouwerkerk heeft tentoonstellingen ontworpen met en voor o.a. OMA (Arc-en-Rêve, Bordeaux; NAi, Rotterdam), MVRDV (Musee de Science, Parijs), Claus en Kaan Architecten (Architecture Biennale, Hong Kong).


Borneo Architectuur Centrum
R.J.H. Fortuynplein 4

Het Borneo Architectuur Centrum is een ontmoetingsplek voor de buurt en een informatiecentrum over de architectuur en de geschiedenis van het Oostelijk Havengebied. Dit doen we door het maken van tentoonstellingen, organiseren van lezingen, archikidz, films, rondleidingen en buurtborrels.

Geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondagen van 14.00 tot 16.00 uur


 

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here