Home Exposities in Oost Borneo Architectuur Centrum | te zien

Borneo Architectuur Centrum | te zien

2

Tot 8 mei | De foto-estafette F4 1/1019 toonde achtereenvolgens het werk van de vier fotografen die zich hebben laten inspireren door het Oostelijk Havengebied: Marcel van der Burg, Han Singels, Thijs Wolzak en Jeroen Musch. We sluiten de estafette af met een afrondende tentoonstelling met het beste werk van de vier fotografen.

Expositie
F4 1/1019
Foto-estafette Oostelijk Havengebied

Te zien tot 8 mei

Het Oostelijk Havengebied kent een roerige geschiedenis, nadat de havenactiviteiten in 1980 zijn beëindigd zijn de eilanden jarenlang door krakers en stadsnomaden bewoond geweest totdat het gebied vanaf de jaren 90 van de vorige eeuw in stappen is ontwikkeld tot de bijzondere woonwijk die het nu is. Door de jaren heen zijn fotografen gegrepen door de sfeer op de eilanden en hebben deze op hun eigen manier weergegeven en als inspiratie meegenomen in hun verdere werk. De rode draad van de estafette is de betekenis van het OHG in het werk van de fotografen.

Tentoonstelling
De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het Borneo Architectuur Centrum, maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.


Borneo Architectuur Centrum →
R.J.H. Fortuynplein 4

Het Borneo Architectuur Centrum is een ontmoetingsplek voor de buurt en een informatiecentrum over de architectuur en de geschiedenis van het Oostelijk Havengebied. Dit doen we door het maken van tentoonstellingen, organiseren van lezingen, archikidz, films, rondleidingen en buurtborrels.

Geopend elke zondag van 11.00 tot 14.00 uur en van maandag tot en met vrijdag na 18.00 uur op afspraak.


 

2 REACTIES