Home Nieuws en ontdekken bij oost-online

Nieuws en ontdekken bij oost-online

Welkom bij oost-online

Met oost-online blijf je bij als je woont, werkt of studeert tussen Amstel en IJ. Om precies te zijn als je iets hebt met dat mooie gebied tussen Amstel en IJ. Het is een website met nieuws en informatie, met nieuws uit je buurt en handige informatie over alles wat je bezig houdt. Met de uitgebreide kalender over activiteiten, uitgaan en nog veel méér.

Het leuke van oost-online is dat de website wordt gemaakt door vrijwilligers, vaak met een professionele achtergrond. Voor mensen zonder die achtergrond kan medewerking aan oost-online een goed vertrekpunt zijn om ervaring op te doen in journalistiek, redactiewerk en video en fotografie.

In oost-online vind je onder meer nieuws, cultuur en media, leefstijl, sport, natuur, eten en drinken, shoppen en mensen.

Over activiteiten in het Oostelijk deel van Amsterdam is veel te vinden in de uitgebreide agenda. Die geeft een uitgebreid overzicht van die activiteiten. Vaak is veel aanvullende en praktische informatie beschikbaar. In één oogopslag zie je per dag welke voorstellingen, vergaderingen en andere activiteiten er zijn. Bovendien is er een overzicht van alle exposities in Oost.

Bijdragen voor oost-online zijn van harte welkom. Dat kunnen mededelingen zijn voor de agenda, maar ook foto’s video’s, persberichten en redactionele bijdragen.

Heb je vragen of tips? Wil je meewerken? Neem contact met ons op  [email protected]