Home Exposities Galerie Franzis Engels

Galerie Franzis Engels

0
'Pompillion' van Karin Dekker.

Werk dat om aandacht vraagt. De van zachte materialen gemaakte werken van Marian Bijlenga staan in scherp contrast met de aan elkaar gelaste stukjes metaal van Karin Dekker.

Expositie
Attention please

Van 22 november tot en met 12 januari

Het werk nodigt uit om van heel dichtbij te bekeken te worden en te ervaren hoe de open ruimtes tussen en achter de stukjes metaal of textiel een eigen leven gaan leiden naast het ritme en de patronen van het gebruikte materiaal.

Schuurpapier collage Marian Bijlenga.

Van Marian Bijlenga is er naast haar werken van textiel ook werk te zien uit de serie ‘collages van schuurpapier’ en nieuw werk gemaakt van visschubben.

In het nieuwste werk van Karin Dekker zien we een hele nieuwe beeldtaal en techniek. Haar laatste serie bestaat uit kleine installaties samengesteld uit glas en gevonden materialen.

Het glas wordt van binnenuit beschilderd en betekend met diverse lakken, waardoor een gelaagde voorstelling ontstaat. Onderwerpen van de installaties zijn zeer uiteenlopend; van een industriële omgeving tot gevangen organen, kwetsbare oude mensen, lijntekeningen uit de Kabbala, eclectische energieën én striptekeningen.


Galerie Franzis Engels
Nieuwevaart 200

Galerie Franzis Engels presenteert vier etages hedendaagse kunst met een beeldentuin op een inspirerende plek in Centrum Oost.


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here