Home Exposities in Oost Wanrooij Gallery | te zien tot 14 oktober

Wanrooij Gallery | te zien tot 14 oktober

0

De tentoonstelling ‘Abstract reflecties of nature’s beauty’ toont Hilgersoms abstracte werken geïnspireerd door de architectuur en structuren van de natuur.

Expositie
Abstract reflecties of nature’s beauty
Te zien van 31 augustus tot 14 oktober

Hilgersom, geboren in Amsterdam in 1979, combineert zijn achtergronden in design en kunst om opvallende stukken te creëren die zijn publiek uitnodigen op een visuele reis door de complexiteit van vormen, kleuren en materialen. Zijn nieuwste serie ‘Habitat’ onderzoekt de communicatie van organismen door middel van abstracte representaties.

Gelijktijdig met de tentoonstelling werkt de galerie samen met Amsterdam Fashion Week (AFW) voor een spannend evenement waarbij Hilgersom en vier andere kunstenaars samenwerken met modeontwerpers. De line-up van artiesten omvat Raider die samenwerkt met PAL, Frankey met GOFRANCK, Ceizer die zelfstandig werkt en Lola Luk die rechtstreeks samenwerkt met AFW. Voor dit unieke evenement gaat Hilgersom samenwerken met modeontwerper Just Knoop.

Eelco Hilgersom woont en werkt in Amsterdam en wijdt zijn leven aan zijn passie voor hedendaagse kunst. Zijn werk is tentoongesteld in meerdere ontwerpstudio’s, heeft samengewerkt met Tiffany & Co en heeft zowel kunstenaars als liefhebbers geïnspireerd.Wanrooij Gallery →
KNSM-laan 301

Wanrooij Gallery Amsterdam staat internationaal bekend om haar vernieuwende, uitdagende en inspirerende kunst met karakter. De galerij biedt een prominent podium voor opkomende en veelgeprezen kunstenaars en heeft een belangrijke focus op nieuwe mediakunst.